Hoera!! Erny Green - KASPAR BAUM (ft. Erny Green) Vinyl album is geslaagd!

Dankzij 67 donaties die samen € 5.103 opleverden voor Erny Green.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

KASPAR BAUM (ft. Erny Green) Vinyl album

Help Erny Green en zijn nieuwe band KASPAR BAUM hun debuutalbum op Vinyl uit te brengen. Doneer nu!

Erny Green
Erny Green
Band

KASPAR BAUM is de nieuwe band rond Utrechts zanger-producer Erny Green.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 300 of meer
  LP/CD + Unieke studio ervaring voor de zangers onder jullie

  Bedankt voor de eer!!! Uiteraard krijg je de LP of CD, maar jij komt naar de Vuurland Studio en zingt jouw eigen versie in op een van de liedjes op de plaat. Je zingt in door een echte Neumann U87 microfoon, waarmee vele groten der aarde reeds hun liedjes in zongen. Je krijgt het resultaat volledig afgemixt mee naar huis. Uiteraard met de originele opnames van de band als begeleiding.

 • € 15 of meer
  Wat je maar wil geven zonder tegenprestatie

  Dank je wel! Je wilt ons album graag steunen maar hoeft geen tegenprestatie. We koesteren je betrokkenheid!

 • € 35 of meer
  Vinyl album óf CD

  Bedankt!! Je ontvangt als eerste ons album, gesigneerd en wel op Vinyl (incl. download card) of op CD via de post. En wel een week voor de officiële release, dus op tijd als Sinterklaas cadeau. Top dat je ons (en de liefhebbers van vinyl) op deze manier support!

 • € 50 of meer
  CD of Vinyl album + Ticket “Release Party”

  Super! Je krijgt niet alleen als eerste (een week voor de officiële release) ons album maar ook een kaartje voor de live presentatie van het album in dB’s-Utrecht (10 dec. 2021). Cool dat je KASPAR BAUM ook live wil ervaren. Wij kunnen niet wachten om het je live te laten horen!

 • € 60 of meer
  LP/CD + drie eerdere albums van de bandleden

  Naast het nieuwe album van KASPAR BAUM ontvang je ook drie albums die de vier bandleden uitbrachten in het verleden. Dit zijn Pheromones (LP of CD) van Erny Green, MKIII (LP) van ‘Walker Diver (oude band van Jelmer en Evert) en 'About The Sun And How The Seasons Change' (CD) van Pole Shift Survival Group (oude band van gitarist Rempe).

 • € 75 of meer
  CD of LP + Ticket “Release Party” + T-Shirt

  Dank!!! Je ontvangt, naast de LP of CD een uitnodiging voor de live presentatie van ons album in dB’s-Utrecht (10 dec. 2021) met als kers op de taart een (nog te ontwerpen) T-shirt van de band.

 • € 100 of meer
  CD of Vinyl album + Ticket “Release Party” + T-Shirt

  Enorm bedankt! Je krijgt niet alleen als eerste ons album maar ook een kaartje voor de live presentatie van het album in dB’s-Utrecht (10 dec. 2021) met als kers op de taart een (nog te ontwerpen) T-shirt van de band. En… een plaatsje in ‘The Hall Of Ere-supporters”.

 • € 125 of meer
  LP/CD + VIP-arrangement “Release Party”

  Naast de LP of CD krijg je een Vip arrangement tijdens de ‘Release Party’ van ons album in dB’s-Utrecht (10 dec. 2021). Bij de soundcheck van de albumrelease spelen wij drie nummers speciaal voor jullie. Daarna schuif je bij ons aan tijdens de maaltijd (verzorgd door Roots Rock Kitchen!) en drinken we er samen nog eentje na de show. Superleuk dat je met ons deze bijzondere dag wilt meebeleven!!

 • € 300 of meer
  Vinyl album of CD + Solo optreden Erny Green

  Dank je, wat leuk! Jij krijgt naast het gesigneerde album (LP of CD) een uniek akoestisch solo optreden van KASPAR BAUM zanger Erny Green bij jou thuis. Op je verjaardagsfeest of zomaar een keer omdat het kan.

 • € 600 of meer
  Vinyl album of CD + Optreden KASPAR BAUM (600,-)

  Helemaal fantastisch! Live spelen doen we uiteraard het allerliefst. Een optreden van de gehele band bij jou thuis of op een locatie die jij kiest (evt. Akoestisch). We zien er naar uit!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023