Hoera!! Juri Hoedemakers - Gezocht: hofnar (m/v) is geslaagd!

Dankzij 95 donaties die samen € 8.110 opleverden voor Juri Hoedemakers.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Gezocht: hofnar (m/v)

Ieder mens heeft een blinde vlek. Waar zit die van jou? Lees mijn boek en verbeter je reflectievermogen!

Juri Hoedemakers
Juri Hoedemakers
Manager, coach en auteur

Als coach en inspirator help ik bedrijven en mensen om beter samen te werken door hun reflectieve vermogen te verbeteren.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Het boek + deelname webinar

  Leuk dat je meedoet. Begin 2021 geef ik een online inspiratiesessie over het belang van reflectie en het nut van de hofnar. Ik vertel hoe jij actief kunt werken aan je eigen reflectieve vermogen. Je ontvangt het boek en een uitnodiging voor deelname aan het webinar.

 • € 10 of meer
  Anonieme vriend van het boek

  Alle hulp is welkom, dus ik stel het erg op prijs dat je mijn boekproject wilt steunen met een bijdrage. Groot of klein, je gift wordt erg gewaardeerd.

 • € 20 of meer
  Het boek

  Dankjewel, ik vind het geweldig dat je geïnteresseerd bent en een exemplaar van mijn boek bestelt. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat je ideeën opdoet om mensen om je heen te verzamelen die je scherp houden.

 • € 30 of meer
  Een gesigneerd exemplaar

  Ik schrijf graag een persoonlijke boodschap in je boek. Leuk voor jezelf, of misschien voor degene aan wie je het boek cadeau wilt geven. Wil je dat ik jouw naam of een andere naam opneem in de tekst? Vermeld dat dan bij je bestelling in het opmerkingenveld.

 • € 100 of meer
  Het boek + webinar + online coaching

  Leuk dat ik je mag ontmoeten in een persoonlijk gesprek. Je ontvangt een gesigneerd exemplaar van mijn boek plus een uur online coaching over jouw persoonlijke uitdaging om te werken aan je reflectieve vermogen.

 • € 250 of meer
  Ambassadeur met vermelding in het boek

  Geweldig, je brengt de realisatie van mijn boek met een grote stap dichterbij. Als ambassadeur krijg je een prominente vermelding in het boek. Daarnaast ontvang je van mij vijf exemplaren en kun je met vijf mensen deelnemen aan de online inspiratiesessie.

 • € 500 of meer
  Corporate Ambassadeur + 20 exemplaren

  Fantastisch! Jij wilt dat de mensen in jouw organisatie actief werken aan reflectie. Daarom krijg je een prominente vermelding in het boek. Daarnaast ontvang je van mij 20 gesigneerde exemplaren en kun je met 20 mensen deelnemen aan de online inspiratiesessie.

 • € 500 of meer
  Het boek 25x

  Ook jij wilt dat de mensen in jouw organisatie actief werken aan reflectie!

 • € 1.000 of meer
  Corporate Ambassadeur + 50 exemplaren

  Wow, jij draagt reflectie een warm hart toe. Dankzij deze bijdrage kan het niet anders, of er gaat wat veranderen. Je krijgt een prominente vermelding in het boek, vijftig gesigneerde exemplaren en toegang tot de online inspiratiesessie voor vijftig personen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023