Hoera!! Orchestre Partout - MUNDO SONORA: online familieconcert is geslaagd!

Dankzij 124 donaties die samen € 8.035 opleverden voor Orchestre Partout.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

MUNDO SONORA: online familieconcert

Help ons dit online familieconcert te realiseren, doneer nu!

Orchestre Partout
Orchestre Partout

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 15 of meer
  Feestelijk drankje om het succes te vieren!

  Dankzij jouw bijdrage krijgt het hele team een feestelijk drankje na afloop van de opnamedag. Jij ontvangt een persoonlijke mail inclusief groepsfoto van één van de muzikanten na afloop van het concert

 • € 10 of meer
  Koffie op de filmset!

  Alle kleine beetjes helpen. Dankzij jou kunnen we 10 muzikanten koffie en thee schenken op de filmset. Jij ontvangt een persoonlijke mail van één van de muzikanten na afloop van het concert.

 • € 25 of meer
  Broodjes op de filmset!

  Dankzij jouw bijdrage krijgen vijf muzikanten -die vrijwillig mee werken- lunch op de draaidag. Jij ontvangt een persoonlijke mail van één van hen na afloop van het concert.

 • € 50 of meer
  Licht op de filmset!

  Super bedankt! Dankzij jou kunnen we lampen huren voor de filmset. en een lichtplan laten maken. Je ontvangt een persoonlijke mail van de cameraman, inclusief een foto van het concert.

 • € 75 of meer
  Pauken op transport!

  Jij maakt het mogelijk dat alle instrumenten, inclusief de pauken (keteltroms) van de brassband, worden vervoerd van en naar schouwburg de Meerpaal. Na afloop ontvang je een persoonlijke mail van de drummer van de muziekvereniging.

 • € 100 of meer
  Microfoons, standaards en bekabeling

  Met jouw bijdrage kunnen we 10 microfoons, inclusief statief en bekabeling huren. Zo krijgen we goed geluid bij de film! Je ontvangt een persoonlijke mail van de muzikanten en een geluidsopname van het mooiste nummer.

 • € 150 of meer
  Twee cameramannen inclusief apparatuur!

  Dankzij jou kan cameraman Thomas Brand met zijn team prachtige plaatjes schieten. Na afloop van het concert deelt Thomas zijn ervaringen met jou. En je naam komt op de aftiteling van de film!

 • € 250 of meer
  Knippen en plakken

  Dankzij jou krijgen we een prachtige film want Thomas Brand kan samen met regisseur Titia Bouwmeester de film monteren. Na afloop ontvang je een persoonlijke mail van Titia. en een preview link naar het concert. Jouw naam komt op de aftiteling van de film!

 • € 500 of meer
  Nieuwe arrangementen!

  Super veel dank. Dankzij jouw bijdrage kunnen we nieuwe arrangementen maken van de liefdesliedjes uit Iran, Syrië, Koerdistan en Angola. Zo kunnen uiteenlopende muzikanten op diverse oosterse en westerse instrumenten samen spelen. Zodra de arrangementen klaar zijn ontvang je een mail van muzikaal leider Ted van Leeuwen en de nieuwe partituur in je mailbox. Kan je thuis oefenen en meespelen! Jouw naam komt op de aftiteling van de film!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023