Hoera!! Krystl & Rachèl - The BlueBirds Album #2 is geslaagd!

Dankzij 214 donaties die samen € 12.836 opleverden voor Krystl & Rachèl.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

The BlueBirds Album #2

Met The BlueBirds maken we met verschillende vrouwelijke zangeressen en songwriters een tweede album.

Krystl & Rachèl
Krystl & Rachèl
The BlueBirds

The BlueBirds maken een nieuw album met 9 verschillende vrouwelijke artiesten!

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 49 of meer
  **EARLY BIRD ALBUM + EEUWIGE ROEM**

  Je wordt bedankt. Je krijgt ons album, met JOUW NAAM in ons dankwoord. Zo dankbaar zijn we je dus. Men zal voor altijd jouw naam kunnen lezen in ons album. Misschien krijg je wel extra volgers op insta. Kortom: easy fame.

 • € 15 of meer
  **DIGITALE DOWNLOAD**

  Streams can come true. Je krijgt ons album als digitale download in je mail + een aantal juicy stories over de geschreven songs.

 • € 29 of meer
  **EARLY BIRDS ALBUM**

  Early Birds Fly Higher. Je krijgt ons album als aller aller eerste! Handtekeningen van alle zangeressen komen op jouw exemplaar zodat 'ie kan shinen in jouw muziek collectie.

 • € 35 of meer
  **EARLY BIRD SPECIAL**

  We're not the average girl in your video. Je krijgt naast ons gesigneerde album, ook een persoonlijke video met mini dank-serenade van ons in je mailbox.

 • € 35 of meer
  “ALBUM OP VINYL**

  Je krijgt als aller aller eerste ons album op vinyl! Met handtekeningen van alle birds en mét een unieke foto van het studioproces. Mooier kunnen we het niet maken.

 • € 49 of meer
  **BIRD FAMILY PAKKET**

  Je krijgt een alles-in-één BlueBirds Muziekpakket: een gruwelijke giftbox met ons eerste album SISTERS op CD én Vinyl. En natuurlijk ons nieuwe gesigneerde album, vers van de pers!

 • € 59 of meer
  **ALBUM OP CD & VINYL**

  Je krijg als aller aller eerste ons album op CD én vinyl. Ben je nu hip met je vinyl, over 20 jaar weer hip met je CD. Jij blij, wij blij.

 • € 129 of meer
  **SUNDAY BIRD CONCERT**

  Streams can come true. Krystl & Rachèl Louise geven een mini live-stream concert en spelen voor het eerst nieuwe songs van het album. En je mag ook nog eens een verzoekje doen! A handpicked song die jij ons altijd al hebt willen horen spelen! Dit concert vindt plaats op zondag 17 januari om 17.00 en jij kan erbij zijn. Vanuit je woonkamer.

 • € 299 of meer
  **STUDIO VISIT**

  Stu Stu Studio. Wie kan er nou zeggen dat ze bij de album opnames zijn geweest van een nieuwe plaat? JIJ. Jij kan dat zijn. Kom een paar uurtjes met ons mee vliegen en ervaar hoe de gitaren klinken voordat ze opgenomen zijn. Hoe de producer de vogels laat galmen en hoe we discussiëren tot de perfecte sounds en tonen zijn gevonden.

 • € 349 of meer
  **YOUR SONG**

  It's all about you. Heb jij een verhaal dat altijd al vastgelegd had moeten worden? Geef ons de info en wij schrijven VOOR JOU een liedje wat deze diepe gevoelens een plek geeft. Heb je geen gevoelens? Dan schrijven wij een liedje met jouw naam of de naam van je geliefde bijvoorbeeld. Wat.jij.wilt. Nederlands of Engels. We gaan een hele dag schrijven en opnemen voor jou en zorgen dat jij deze personal ode elke dag kan beluisteren.

 • € 749 of meer
  **SONG STUDIO COMBO**

  Dé Ultimate Song Studio Combo! Wij schrijven een song over jouw verhaal en wanneer wij deze serenade opnemen ben jij erbij! Wat? Ja! Je komt een paar uurtjes buurten in de studio terwijl Krystl & Rachèl Louise het nummer opnemen dat ze voor JOU hebben geschreven. Mooier kunnen we het niet maken, lieve vogels. Je mag een +1 meenemen naar de studio.

 • € 999 of meer
  **LIVE BIRD CONCERT**

  Feel (A)live! Krystl & Rachèl Louise komen bij jou thuis een concert geven. In de woonkamer, op de stoep, in de tuin, wat.jij.wilt. Mét afstand en gezelligheid. Zou je dit concert willen organiseren met iets meer dan 4 vrienden erbij? Dan stellen we het uit tot later in 2021 zodat we er echt een klein fissa feestje van kunnen maken.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023