Hoera!! May Evans - 'Feniks' - May's visueel album is geslaagd!

Dankzij 132 donaties die samen € 10.115 opleverden voor May Evans.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

'Feniks' - May's visueel album

Verhalen vanuit een open hart, die ik tot leven breng door muziek en film samen te smelten.

May Evans
May Evans
Zangeres, actrice

Ik schrijf muziek vanuit een open hart, en laat deze verhalen tot leven komen door muziek samen te smelten met film. Horen - zien - voelen.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 55 of meer
  Premiere + DVD mét bloopers & dankwoord

  Awesome! Jij hebt alvast 1 ticket voor de premiere in de pocket, én ontvangt nadien de DVD + bloopers, juicy stories & persoonlijk dankwoordje (En trust me, bloopers gaan er zijn...)

 • € 10 of meer
  Online concert - replay

  **BIJ ALLE ANDERE TEGENPRESTATIES INBEGREPEN!!** Op 30 december gaf ik een live stream concert, en jij kan het nu terugkijken! LET OP: Een nóg groter verschil maken? Je krijgt deze opname bij álle donaties - Dubbel winnen dus!

 • € 15 of meer
  Karma points

  Dankjewel topper! Ik stuur je een persoonlijk bedankje via de mail.

 • € 25 of meer
  Concert replay & topwijn + album previews

  Geniet van mijn afgelopen concert EN mijn lievelingswijn!! Daarnaast krijg jij als éérste exclusieve voorproefjes van het visueel album te zien & horen!

 • € 30 of meer
  PRE-RELEASE ACTIE!

  **ACTIE** Als early bird, beluister jij mijn 1e single 'Als ik loslaat' nog vóór de echte release!! PLUS exclusieve voorproefjes van de prachtige video, winningggg! (ACTIE LOOPT TOT 11/12!)

 • € 35 of meer
  Digitale download visueel album

  Yes, te gek! Ik stuur jou een download linkje op voor het visuele album. Jij kan Feniks nu overal bekijken! Op je telefoon, laptop, beamer, tablet, etc.

 • € 95 of meer
  Gedicht voor jou

  **VALENTIJN TIP** Wat bijzonder! Ik schrijf speciaal voor jou een op maat gemaakt gedicht. Hiermee scoor jij gegarandeerd bij je Valentijn! Of toch een gedicht-cadeau voor je moeder..? Jij kiest, en je krijgt 'm mooi afgedrukt op de post!

 • € 125 of meer
  Very early bird-package XXL

  Jij bent een echte Feniks-VIP die niet wil wachten, en bent *overal* bij! Je woont een super exclusieve luistersessie bij vér voor de release - mag komen kijken op de filmset - krijgt private filmteasers van tevoren - een VIP ticket voor de première - EN de DVD! Zoveel?! Ja, zoveel.

 • € 150 of meer
  KERST-VERS ACTIE!

  **ACTIE** Het persoonlijkste kerstcadeau van het jaar: een tijdloos gedicht op maat. Speciaal geschreven voor wie jij een warm hart wilt toedragen, zoals een oma, geliefde of beste vriend(in). **(ACTIE LOOPT TOT 20/12!!)

 • € 350 of meer
  Huiskamer concert + DVD

  Fantastisch! Als dank kom ik een intiem concert geven in jouw huiskamer/ bedrijfskantine/achtertuin. Met eigen liedjes + 2 of meer verzoekjes! En zodra de DVD klaar is, ontvang jij 'm al eerste. (Het kan dus zijn dat je het concert al hebt gehad, maar ik vergeet je niet!)

 • € 500 of meer
  Jouw eigen lied!

  HELD! Mijn dank is enorm! In een gesprek leer ik jou en het gewenste onderwerp beter kennen. Ik ga er vervolgens alles aan doen om een mooi lied voor je te maken én op te nemen. **Briljant voor jouw toekomstige bruid(egom), moeders 50e verjaardag of.. misschien wel bedrijfssong?! ***Met veel plezier kom ik het ook live zingen, stuur een berichtje om de mogelijkheden te bespreken

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023