Hoera!! Els Huver - GEWORTELD, een audio-boswandeling is geslaagd!

Dankzij 138 donaties die samen € 8.460 opleverden voor Els Huver.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

GEWORTELD, een audio-boswandeling

Het is een audio-boswandeling met verhalen over de overeenkomsten tussen bomen en mensen.

Els Huver
Els Huver
Audiotheater op locatie

De Kopsalon maakt culturele producties rond audio-storytelling, uitgevoerd als locatietheater en community art.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  GEWORTELD, het t-shirt

  Nu al een collecters item: GEWORTELD, het t-shirt. Het is van katoen, zwart en met opdrukken op de linker borst en op de rug. Een ontwerp van Anouck van Manen. Mooi!!

 • € 10 of meer
  Boomknuffel namens jou

  Jij wil geen tegenprestatie, jij wil dat het project gerealiseerd wordt! En je houdt van bomen. Daarom gaan we in het Aambos namens jouw een eeuwenoude beuk knuffelen. Met liefde!

 • € 25 of meer
  Unieke en persoonlijke bedankkaart

  We willen je graag bedanken met een persoonlijke bedankkaart. Op de voorkant schittert al een stukje Aambos: een blad dat tot afgelopen herfst aan een van de prachtige bomen hing. Het bos komt naar je toe!

 • € 40 of meer
  1 kaartje voor de audio-boswandeling

  We nodigen je uit voor de generale repetitie met feestelijke nazit in Molenberg! Mocht je verhinderd zijn, dan reserveren we een kaartje op een dag die jouw schikt: tussen 27 augustus en 5 september 2021.

 • € 50 of meer
  Luxe kaartenset

  Je ontvangt 6 dubbele wenskaarten met enveloppen. Ze zijn speciaal voor ons project ontworpen door vormgever Anouck van Manen.

 • € 100 of meer
  Ingelijst gedicht van de stadsdichter

  Stadsdichter van Heerlen, Anoek Hilt, heeft speciaal voor GEWORTELD een gedicht gecomponeerd. Het is in gelimiteerde oplage, handgeschreven en gesigneerd, op papier gezet. Wij lijsten het voor je in!

 • € 125 of meer
  Dé GEWORTELD goodiebag

  Jij wilt ons ruimhartig steunen en bent in voor een verrassing. In de goodiebag zitten ... Tja, dat gaan we dus niet verklappen, maar we weten zeker dat er een brede glimlach op je gezicht verschijnt en je van je gulle gave geen spijt zult hebben. 😊

 • € 200 of meer
  Unieke foto uit het Aambos

  Het Aambos is door fotograaf Jos Reinders vastgelegd in de foto's die hiernaast tussen en onder de tekst staan. Laat ons weten welke je het mooist vindt en je ontvangt 'm op canvas of dibond (60x40) als eeuwige herinnering aan een welbestede investering.

 • € 500 of meer
  10 bomen die we planten waar je maar wilt

  Jij steunt ons op een manier waar wij, zolang deze bomen groeien, met dankbaarheid aan zullen terugdenken. We planten ze in Molenberg of op een plek waar jij de voorkeur aan geeft.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023