Hoera!! Remco & Kaylee - De Klimaatjes is geslaagd!

Dankzij 196 donaties die samen € 18.804 opleverden voor Remco & Kaylee.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

De Klimaatjes

Een vrolijke, educatieve voorstelling over Plasticsoep, gebaseerd op het prentenboek van De Klimaatjes

Remco & Kaylee
Remco & Kaylee
Theatermaker

“We bekijken op een positieve en actieve manier de vraag; Hoe kun je zelf je leefwereld fijn houden?”

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 20 of meer
  Ik wil naar de première op 4 september 2021 (13.00 uur)

  Ben er bij als De Klimaatjes voor het eerst het podium betreden om een van hun avonturen te beleven! Met deze donatie ontvang je één kaartje voor de voorstelling op 4 september. Deze voorstelling start om 13.00 uur.

 • € 10 of meer
  Ik-geloof-er-gewoon-in-bijdrage

  Alle beetjes helpen en iedere donatie draagt een steentje bij. Hierbij de donatie want jij gelooft er in, net als wij!

 • € 20 of meer
  Ik wil naar de voorstelling op 4 september 2021 (16.00 uur)

  Ben er bij als De Klimaatjes het podium betreden om een van hun avonturen te beleven! Met deze donatie ontvang je één kaartje voor de voorstelling op 4 september. Deze voorstelling start om 16.00 uur.

 • € 20 of meer
  Ik wil naar de voorstelling op 5 september 2021 (13.00 uur)

  Ben er bij als De Klimaatjes het podium betreden om een van hun avonturen te beleven! Met deze donatie ontvang je één kaartje voor de voorstelling op 5 september. Deze voorstelling start om 13.00 uur.

 • € 20 of meer
  Ik wil naar de voorstelling op 5 september 2021 (16.00 uur)

  Ben er bij als De Klimaatjes het podium betreden om een van hun avonturen te beleven! Met deze donatie ontvang je één kaartje voor de voorstelling op 5 september. Deze voorstelling start om 16.00 uur.

 • € 40 of meer
  Ik wil lekker zingen en swingen

  Heb jij zin om te zingen en te swingen samen met De Klimaatjes? Met deze donatie ontvang jij als eerste digitaal het intronummer van de voorstelling. Zowel als karaoke-versie als gezongen door De Klimaatjes zelf. Ook ontvang jij een persoonlijke boodschap van jouw favoriete Klimaatje naar keuze!

 • € 100 of meer
  Ik wil aan de slag met mijn kleine klimaatje.

  Voor al onze kleine maatjes: Ben je ook zo’n fan van Kikker, Uil of Muis? Ontvang dan nu een gesigneerd prentenboek: ‘Plasticsoep’ van De Klimaatjes bij u thuis. Ga na het lezen van het boek 'Plasticsoep' ook zelf aan de slag en versier met de kleine klimaatjes een eigen katoenen tas. Tevens ontvang jij als eerste digitaal het intronummer van de voorstelling. Zowel als karaoke-versie als gezongen door De Klimaatjes zelf. Ook ontvang jij een persoonlijke boodschap van jouw favoriete Klimaatje naar keuze!

 • € 750 of meer
  Ik wil een voorstelling op locatie

  De Klimaatjes komen langs om de voorstelling Plasticsoep te spelen. Deze wordt in overleg ingepland tussen september 2021 en juni 2022 op een door jou gewenste locatie. (excl. reiskosten)

 • € 1.250 of meer
  Ik wil een Klimaatje adopteren en een voorstelling op locatie!

  Zou jij (als bedrijf/overheid/instelling/vereniging) graag één van de zeven Klimaatjes willen adopteren? Dat kan! Adopteer jij één van de Klimaatjes dan ontvang jij het volgende: - Unieke adoptiepapieren van een Klimaatjes theaterpop. - Een film met de making-of van een Klimaatjes theaterpop. - Jouw naam komt op de poster, op de website en op de making-of film. - Jouw adoptieklimaatje zal samen met zijn vrienden de voorstelling komen spelen. Deze wordt in overleg ingepland tussen september 2021 en juni 2022 op een door jou gewenste locatie. (excl. reiskosten)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023