Hoera!! Eva Zwaving - Café Wehmut EP: Berlijn is geslaagd!

Dankzij 79 donaties die samen € 3.000 opleverden voor Eva Zwaving.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Café Wehmut EP: Berlijn

Half januari brengt Café Wehmut 7(!) nieuwe liedjes uit: de EP Berlijn. De opnames zijn al in volle gang.

Eva Zwaving
Eva Zwaving

7 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 40 of meer
  Bestel nu alvast de EP Berlijn

  Als de EP af is ontvang je een prachtige Wehmut-USB-stick met daarop het album Berlijn, het corona-album Klein en als bonus foto's en filmpjes van Café Wehmut.

 • € 10 of meer
  Jij steunt onze opnames zonder daar iets voor terug te willen

  Onze eeuwige dank zal je deel zijn. Daarbij verloten we twee kaartjes voor een van onze optredens (zodra het weer mag) onder onze kleine maar fijne donateurs.

 • € 70 of meer
  Les van ons!

  Je krijg een les van een van ons. Wil je leren dichten van Michel? De gitaar ter hand nemen onder begeleiding van Jean? De Cajon leren kennen met Jochen? De longen uit je lijf zingen met Eva? Of wil je een liedje leren schrijven op de Wehmutmanier? Jouw keuze!

 • € 100 of meer
  De EP en een serenade

  Twee van ons komen bij je thuis langs om je het album persoonlijk te overhandigen, en we brengen je meteen een serenade. (Op 1,5 meter afstand uiteraard!)

 • € 150 of meer
  Een liedje speciaal voor jou

  Als dank ontvang je ons album met daarop niet alleen de nieuwe liedjes, maar ook een speciaal liedje voor jou alleen, dat we zullen spelen en opnemen tijdens een van onze repetities.

 • € 350 of meer
  Huiskamerconcert

  Als dank voor je gulle donatie komen we zodra het mag en binnen de dan geldende regels, een huiskamerconcert geven voor jou en je genodigden. We spelen natuurlijk de liedjes van onze nieuwe albums, maar ook heel veel ander moois, allemaal bij jou thuis!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023