Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
Steuntje in de rug

Dank je wel voor je donatie! Vele kleine beetjes maken mijn doel binnen bereik!

€ 25 of meer
gesigneerde solo piano impro CD "Labyrinth"

Je krijgt m'n solo CD "Labyrinth", voor jezelf of om weg te geven en ik signeer 'm natuurlijk! Dank voor je donatie op deze wijze. Het brengt mijn doel weer een stukje dichterbij.

€ 45 of meer
2x solo piano import CD "Labyrinth" als kerstkado

Geef een of twee van mijn solo impro Cd's weg met kerst of Sinterklaas! Zo ondersteun je mijn crowdfunding en komt m'n nieuwe vleugel weer een tikkie dichterbij!

  Tip
€ 80 of meer
Je eigen unieke piano-beltoon op mp3

Ik speel een unieke piano beltoon voor je in, in elke stijl, die je maar wilt! En lever je dit aan als mp3 of WAV file. Dank dat je me op deze wijze ondersteunt, het brengt mijn einddoel weer een stukje dichter bij!

€ 100 of meer
1x vrijkaart voor huiskamerconcert max 8 pers

Ik speel voor jou en nog zeven anderen in mijn huiskamer op de nieuwe vleugel. Mijn kamer is 11 bij 4 en zo kunnen we voldoende afstand houden, indien gewenst! Dank voor deze donatie, het brengt mijn einddoel weer een stukje dichterbij!

€ 180 of meer
2x vrijkaart huiskamerconcert met max 8 pers

Ik speel voor jou en je maatje en nog zes anderen in mijn huiskamer op de nieuwe vleugel. Mijn kamer is 11 bij 4m en zo kunnen we voldoende afstand houden, indien gewenst! Dank voor deze donatie, het brengt mijn einddoel weer dichterbij!

€ 200 of meer
customized jingle bij je podcast of bedrijf

Ik maak geheel passend bij jouw onderwerp of thema of bedrijfspagina een professionele jingle. Geheel in overleg met jou en afgestemd op jouw wensen. Dank dat je me ondersteunt op deze wijze, ik vind dit fantastisch om te maken en je helpt me mijn einddoel te realiseren!

€ 450 of meer
privé huiskamerconcert

Op mijn nieuwe vleugel zal ik exclusief voor jou en je gelieven (max 6 totaal) een concert ten beste geven met een natje en een droogje. Zo fijn dat je me op deze wijze helpt mijn einddoel te behalen!

"Dag lieve, beste donateur. Je hebt mijn droom helpen uitkomen. De boost van mijn leven! Groot is mijn dank! Alle goeds en blijf gezond!"
- Roeland Drost

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2020