Hoera!! Roeland - Geef Roeland vleugels! is geslaagd!

Dankzij 152 donaties die samen € 10.032 opleverden voor Roeland.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Geef Roeland vleugels!

Help mee deze ene kans in mijn leven om mijn droomvleugel aan te kunnen schaffen mogelijk te maken!

Roeland
Roeland
Pianist, acteur

Ik speel solo, een mix van geïmproviseerd klassiek world & pop, in rockbands, schrijf theatermuziek, acteer en heb een pianolespraktijk.

13 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 80 of meer
  Je eigen unieke piano-beltoon op mp3

  Ik speel een unieke piano beltoon voor je in, in elke stijl, die je maar wilt! En lever je dit aan als mp3 of WAV file. Dank dat je me op deze wijze ondersteunt, het brengt mijn einddoel weer een stukje dichter bij!

 • € 10 of meer
  Steuntje in de rug

  Dank je wel voor je donatie! Vele kleine beetjes maken mijn doel binnen bereik!

 • € 25 of meer
  gesigneerde solo piano impro CD "Labyrinth"

  Je krijgt m'n solo CD "Labyrinth", voor jezelf of om weg te geven en ik signeer 'm natuurlijk! Dank voor je donatie op deze wijze. Het brengt mijn doel weer een stukje dichterbij.

 • € 45 of meer
  2x solo piano import CD "Labyrinth" als kerstkado

  Geef een of twee van mijn solo impro Cd's weg met kerst of Sinterklaas! Zo ondersteun je mijn crowdfunding en komt m'n nieuwe vleugel weer een tikkie dichterbij!

 • € 100 of meer
  1x vrijkaart voor huiskamerconcert max 8 pers

  Ik speel voor jou en nog zeven anderen in mijn huiskamer op de nieuwe vleugel. Mijn kamer is 11 bij 4 en zo kunnen we voldoende afstand houden, indien gewenst! Dank voor deze donatie, het brengt mijn einddoel weer een stukje dichterbij!

 • € 180 of meer
  2x vrijkaart huiskamerconcert met max 8 pers

  Ik speel voor jou en je maatje en nog zes anderen in mijn huiskamer op de nieuwe vleugel. Mijn kamer is 11 bij 4m en zo kunnen we voldoende afstand houden, indien gewenst! Dank voor deze donatie, het brengt mijn einddoel weer dichterbij!

 • € 200 of meer
  customized jingle bij je podcast of bedrijf

  Ik maak geheel passend bij jouw onderwerp of thema of bedrijfspagina een professionele jingle. Geheel in overleg met jou en afgestemd op jouw wensen. Dank dat je me ondersteunt op deze wijze, ik vind dit fantastisch om te maken en je helpt me mijn einddoel te realiseren!

 • € 450 of meer
  privé huiskamerconcert

  Op mijn nieuwe vleugel zal ik exclusief voor jou en je gelieven (max 6 totaal) een concert ten beste geven met een natje en een droogje. Zo fijn dat je me op deze wijze helpt mijn einddoel te behalen!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023