Hoera!! ROEM Leiden - Binnenwereld / Buitenwereld is geslaagd!

Dankzij 96 donaties die samen € 2.781 opleverden voor ROEM Leiden.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Binnenwereld / Buitenwereld

Een online, multidisciplinaire kunst-expositie met videowerken voor iedereen door iedereen. Help ons!

ROEM Leiden
ROEM Leiden
Kunstenaars

Wij zijn ROEM, een multidisciplinaire groep jonge makers uit Leiden.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Interactieve opening tickets & ROEM kalender

  Wil jij ècht meedoen met onze live stream op 19 december? Direct jouw brandende vragen stellen over de werken en in gesprek met de kunstenaars? Met deze donatie krijg jij een exclusief ticket voor de interactieve opening waarbij wij jou ook zien en je er dus echt (op een scherm) bij bent! Als toegift ontvang je in januari ook nog eens de ROEM kalender in de bus!

 • € 10 of meer
  Ik doneer dit bedrag met liefde want ik wil jullie helpen deze online expositie realiseren!

  We zijn oneindig dankbaar dat jij dit project mogelijk maakt!

 • € 15 of meer
  ROEM Ansichtkaarten-set

  Naast eeuwige liefde voor het helpen realiseren van de online expositie ontvang je ook nog een ansichtkaarten-set met afbeeldingen van 12 verschillende kunstwerken op A6 formaat!

 • € 25 of meer
  ROEM Kalender

  Je ontvangt een echte ROEM kalender! Elke maand een vers kunstwerk gemaakt door de kunstenaars van ROEM en nooit meer verjaardagen vergeten! Wat wil je nog meer? (PSSST TIP: Je wilt meedoen aan de interactieve opening op 19 december, ja echt dat wil je. Ga een donatie verder!)

 • € 100 of meer
  Interactieve opening tickets met thuis-borrelpakket & gesigneerde ROEM kalender

  Met deze prachtige donatie krijg jij een ticket voor de interactieve opening op 19 december en kun je echt meedoen aan de live stream! Direct jouw brandende vragen stellen & in gesprek met de kunstenaars! Je bent er dus echt (op een scherm) bij! Voor dit bedrag krijg je ook nog eens een heerlijk thuis-borrelpakket voor tijdens de opening. Met als kers op de taart een gesigneerde ROEM kalender met persoonlijke boodschap! (kalender ontvang je in januari)

 • € 200 of meer
  Eregast interactieve opening tickets met thuis-borrelpakket & gesigneerde ROEM kalender + kaartenset

  Als je deze donatie doet ben jij tijdens de live stream op 19 december onze eregast! Dit betekent dus niet alleen een ticket voor de interactieve opening, maar ook een shout out (dankwoord) tijdens onze live stream. EN jouw naam komt op de ereplaats op ons online platform. Kortom; eeuwige ROEM van ROEM! Natuurlijk ben je er ook ècht (op en scherm) bij en krijg je een lekker thuis-borrelpakket voor tijdens de opening. Als klapper op de vuurpijl ontvang je in januari de ultieme combinatie kalender+kaartenset! Speciaal voor jou gesigneerd met persoonlijke boodschap!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023