Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 15 of meer
Club Classique Bierviltjes

Unieke Club Classique bierviltjes met daarop onze versie van het Melkmeisje.

apr 2021 verwachte levertijd.

€ 30 of meer
Exclusieve preview van ons eerste Tableau Vivant

Krijg exclusieve toegang op YouTube tot het levende schilderij Hylas & the Nymphs van Waterhouse op muziek van Debussy. Daarnaast ontvang je unieke Club Classique bierviltjes.

apr 2021 verwachte levertijd.

  Tip
€ 50 of meer
Club Classique ansichtkaarten

Stuur je grote liefde een ansichtkaart met daarop een door ons tot leven gebracht schilderij, ontvang unieke Club Classique bierviltjes en exclusieve toegang op YouTube tot het levende schilderij Hylas & the Nymphs van Waterhouse op muziek van Debussy.

apr 2021 verwachte levertijd.

€ 75 of meer
2 biertjes van de Hoge Noot

De biertjes van de Hoge Noot, daar zit muziek in! Via de QR-code op het flesje krijg je toegang tot een online concertje! Daarnaast ontvang je unieke Club Classique bierviltjes en exclusieve toegang op YouTube tot het levende schilderij Hylas & the Nymphs van Waterhouse op muziek van Debussy.

apr 2021 verwachte levertijd.

€ 100 of meer
Exclusief mondkapje van Club Classique

Het mondkapje van Club Classique is een collector's item en een must have! Daarnaast ontvang je unieke Club Classique bierviltjes en toegang op YouTube tot het levende schilderij Hylas & the Nymphs van Waterhouse op muziek van Debussy.

jan 2021 verwachte levertijd.

€ 150 of meer
Eén vrijkaartje voor de voorstelling Moving Art

Ontvang één vrijkaartje voor een voorstelling van Moving Art naar keuze. Daarnaast krijg je unieke Club Classique bierviltjes en toegang op YouTube tot het levende schilderij Hylas & the Nymphs van Waterhouse op muziek van Debussy.

apr 2021 verwachte levertijd.

€ 250 of meer
2 vrijkaartjes voor Moving Art + 2 Club Classique mondkapjes

Ontvang twee vrijkaartjes voor een voorstelling van Moving Art naar keuze. Daarnaast krijg je twee unieke Club Classique mondkapjes en toegang op YouTube tot het levende schilderij Hylas & the Nymphs van Waterhouse op muziek van Debussy.

apr 2021 verwachte levertijd.

€ 500 of meer
Exclusief première-arrangement incl. Meet & Greet met de makers + welkomstdrankje op de première + speciale uitnodiging voor de afterborrel na afloop van de première.

We nodigen je uit om met zijn tweeën de première van Moving Art bij te wonen, waar we een Meet & Greet verzorgen met de makers. Naast een welkomstdrankje ontvang je een speciale uitnodiging voor twee om de afterborrel na afloop van de première bij te wonen.

apr 2021 verwachte levertijd.

€ 1.000 of meer
Mini huisconcertje + een poster van één van de schilderijen naar keuze

Tijdens een miniconcertje bij jou thuis trakteren we je alvast op een muzikaal voorproefje van Moving Art. Daarnaast krijg je een A0 poster van een van de tableaux vivants naar keuze.

apr 2021 verwachte levertijd.

"Superfijn dat je ons project wil ondersteunen! Dankzij jou kunnen we in deze moeilijke tijd toch verder met het realiseren van onze dromen!"
- Club Classique

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2020