Hoera!! Leonard Besseling - Club Classique - Moving Art is geslaagd!

Dankzij 228 donaties die samen € 15.380 opleverden voor Leonard Besseling.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Club Classique - Moving Art

Schilderijen komen op film tot leven, terwijl de musici van Club Classique er live muziek bij maken.

Leonard Besseling
Leonard Besseling
Stichting (ANBI)

Club Classique brengt klassieke muziek op onverwachte plekken. De muziek wordt gecombineerd met andere kunstvormen en persoonlijke verhalen.

14 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Club Classique ansichtkaarten

  Stuur je grote liefde een ansichtkaart met daarop een door ons tot leven gebracht schilderij, ontvang unieke Club Classique bierviltjes en exclusieve toegang op YouTube tot het levende schilderij Hylas & the Nymphs van Waterhouse op muziek van Debussy.

 • € 15 of meer
  Club Classique Bierviltjes

  Unieke Club Classique bierviltjes met daarop onze versie van het Melkmeisje.

 • € 30 of meer
  Exclusieve preview van ons eerste Tableau Vivant

  Krijg exclusieve toegang op YouTube tot het levende schilderij Hylas & the Nymphs van Waterhouse op muziek van Debussy. Daarnaast ontvang je unieke Club Classique bierviltjes.

 • € 75 of meer
  2 biertjes van de Hoge Noot

  De biertjes van de Hoge Noot, daar zit muziek in! Via de QR-code op het flesje krijg je toegang tot een online concertje! Daarnaast ontvang je unieke Club Classique bierviltjes en exclusieve toegang op YouTube tot het levende schilderij Hylas & the Nymphs van Waterhouse op muziek van Debussy.

 • € 100 of meer
  Exclusief mondkapje van Club Classique

  Het mondkapje van Club Classique is een collector's item en een must have! Daarnaast ontvang je unieke Club Classique bierviltjes en toegang op YouTube tot het levende schilderij Hylas & the Nymphs van Waterhouse op muziek van Debussy.

 • € 150 of meer
  Eén vrijkaartje voor de voorstelling Moving Art

  Ontvang één vrijkaartje voor een voorstelling van Moving Art naar keuze. Daarnaast krijg je unieke Club Classique bierviltjes en toegang op YouTube tot het levende schilderij Hylas & the Nymphs van Waterhouse op muziek van Debussy.

 • € 250 of meer
  2 vrijkaartjes voor Moving Art + 2 Club Classique mondkapjes

  Ontvang twee vrijkaartjes voor een voorstelling van Moving Art naar keuze. Daarnaast krijg je twee unieke Club Classique mondkapjes en toegang op YouTube tot het levende schilderij Hylas & the Nymphs van Waterhouse op muziek van Debussy.

 • € 500 of meer
  Exclusief première-arrangement incl. Meet & Greet met de makers + welkomstdrankje op de première + speciale uitnodiging voor de afterborrel na afloop van de première.

  We nodigen je uit om met zijn tweeën de première van Moving Art bij te wonen, waar we een Meet & Greet verzorgen met de makers. Naast een welkomstdrankje ontvang je een speciale uitnodiging voor twee om de afterborrel na afloop van de première bij te wonen.

 • € 1.000 of meer
  Mini huisconcertje + een poster van één van de schilderijen naar keuze

  Tijdens een miniconcertje bij jou thuis trakteren we je alvast op een muzikaal voorproefje van Moving Art. Daarnaast krijg je een A0 poster van een van de tableaux vivants naar keuze.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023