Documentaire Hamaland

een project van Past Present — Arnhem, Nederland
Documentaire Hamaland

Het maken van een historische documentaire over het vroegmiddeleeuwse gebied Hamaland.

Past Present
Past Present

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 50 of meer
  De documentaire Hamaland op bedrukte USB

  Natuurlijk mag het delen van de documentaire niet ontbreken. Je ontvangt een bedrukte USB stick met de documentaire Hamaland er op. Je ontvangt ook alle voorgaande tegenprestaties.

 • € 10 of meer
  Naam in de aftiteling

  Super fijn dat je ons project steunt. Onze dankbaarheid uiten wij door je te benoemen in onze aftiteling.

 • € 20 of meer
  Replicamunt Adela van Hamaland

  Een belangrijke vondst in Hamaland is een munt van Adela van Hamaland. Je ontvangt een replica van deze munt in een doosje met het logo van de documentaire erop. De replicamunt wordt gemaakt door Poipín Jewellery. Je ontvangt ook alle voorgaande tegenprestaties.

 • € 30 of meer
  Middeleeuwse illustratie Hamaland

  Je ontvangt een kopie van een middeleeuwse illustratie over Hamaland. De illustratie is geschilderd als een 10e -eeuwse replica met daarop Adela, Balderik, de munt van Adela en de Elterberg afgebeeld. Geschilderd op historische wijze met pigmenten en eitempera. Enkelzijdige afdruk op glanzend A5 papier. De middeleeuwse illustratie wordt gemaakt door Historische Schilderkunsten. Je ontvangt ook alle voorgaande tegenprestaties.

 • € 150 of meer
  Mee figureren in de documentaire Hamaland

  Altijd al eens mee willen spelen in een documentaire? Je krijgt een figurerende rol in onze documentaire. De opnames hiervoor gaan plaatsvinden in april en mei 2021. Je wordt vanaf Arnhem opgehaald voor een geweldige dag filmen. Je ontvangt ook alle voorgaande tegenprestaties (in oktober 2021)

 • € 200 of meer
  Aanwezig zijn bij de première van de documentaire Hamaland

  Claim jij een plekje bij de première van de documentaire? De première zal plaatsvinden op 12 september 2021.* Je ontvangt ook alle voorgaande tegenprestaties (in oktober 2021), met uitzondering van het mee figureren. * Mochten de huidige COVID-19 omstandigheden het niet toelaten om één volledige première te doen, houden we jullie hiervan op de hoogte.

 • € 250 of meer
  Diner en première documentaire Hamaland

  Samen met ons dineren voordat wij doorgaan naar de première? Hiermee kan dat samen met de makers van de documentaire! Wij zien je dan op 12 september 2021. Je ontvangt ook alle voorgaande tegenprestaties (in oktober 2021), met uitzondering van het mee figureren. * Mochten de huidige COVID-19 omstandigheden het niet toelaten om één volledige première te doen, houden we jullie hiervan op de hoogte.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020