Hoera!! Ontmoet de Kunst - Start Galerie Ontmoet de Kunst. is geslaagd!

Dankzij 60 donaties die samen € 7.580 opleverden voor Ontmoet de Kunst.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Start Galerie Ontmoet de Kunst.

Help galerie Ontmoet de Kunst Kunstenaars met een beperking een vaste plek bieden om te exposeren !

Ontmoet de Kunst
Ontmoet de Kunst
Galeriehouder

Ontmoet de Kunst is een pop-up/online galerie die outsider-art verkoopt gemaakt door mensen met een verstandelijke/psychische beperking.

9 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Wij bedanken je met een exclusief boekje.

  Bij deze donatie stuurt Ontmoet de Kunst een prachtig exclusief kleurboekje, kaartenboekje of dichtbundel naar je toe van de Kunstenaars van Atelier 23. Leuk als cadeau om te ontvangen of weg te geven.

 • € 25 of meer
  Wij Bedanken je met een Kaartje.

  Als dank sturen we je een toffe kaart met het ontwerp gemaakt door een kunstenaar van Atelier 23 of Aventurijn. Leuk om te versturen of in een fotolijstje aan je muur.

 • € 50 of meer
  We bedanken je met een setje kaarten

  Dank voor je donatie. Als tegenprestatie ontvang je een set van 2 kaarten van diverse kunstenaars van Atelier Aventurijn of Atelier 23.. Leuk om te versturen of om in een lijstje op te hangen.

 • € 100 of meer
  Wij bedanken je met een boekje en een kaart.

  Bij deze donatie stuurt Ontmoet de Kunst je een prachtig boekje of dichtbundel en een kunstkaart van kunstenaars van een van de ateliers. Leuk om krijgen of als cadeau weg te geven.

 • € 150 of meer
  Bezoek Ontmoet de Kunst en lezing outsider-art.

  Door deze donatie te doen krijg je als tegenprestatie een bezoek bij Pop/up galerie Ontmoet de Kunst. Tijdens dit bezoek word je ontvangen met een drankje en is er een lezing van een uur over outsider-art en voor en na de lezing is er ruimte om je te laten verwonderen door de kunst in de galerie.

 • € 250 of meer
  Bezoek bij Ontmoet de Kunst en ontvang een presentje.

  Door deze donatie te doen krijg je als tegenprestatie een bezoek aan pop-up galerie Ontmoet de kunst en is er een lezing over outsider-art. Voor en na de lezing is er ruimte om je te laten verwonderen door de kunst in de galerie. Na afloop krijgt u een aandenken mee.

 • € 500 of meer
  Vip avond bij Ontmoet de Kunst

  Door deze donatie te doen krijgt u als tegenprestatie een avondje ´´Verwondering´´ voor 2p. bij pop-up galerie Ontmoet de Kunst. U wordt ontvangen met een hapje en drankje en er is een lezing over het maken van kunst. Hiervoor nodigt Ontmoet de Kunst 2 kunstenaars uit die vertegenwoordigd zijn in de galerie. Er is natuurlijk ook gelegenheid om rustig rond te kijken in de galerie. We sluiten af met een gezellige borrel en u krijgt een presentje mee naar huis.

 • € 1.000 of meer
  Een kunstwerk die u laat verwonderen.

  Bij deze donatie is de tegenprestatie een kunstwerk uit de selectie van de galerie. Dit kan een schilderij ,een keramiek of een ander vormgegeven kunstwerk zijn. U kunt alle rust een keer naar pop-up galerie Ontmoet de Kunst komen om een werk uit te kiezen. en uiteraard wordt u ontvangen met een hapje en drankje.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023