Hoera!! Laura Meulensteen - De Plantenbak is geslaagd!

Dankzij 50 donaties die samen € 8.714 opleverden voor Laura Meulensteen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

De Plantenbak

Plantenbak, een podium voor opkomend talent in een unieke setting.

Laura Meulensteen
Laura Meulensteen

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Vergeet-mij-nietje

  Bedankt voor je bijdrage. We zullen je nooit vergeten. Daarom krijgt jouw naam of logo een plaatsje op de 'wall of support' in het decor van de Plantenbak. Ook ben je (wanneer de omstandigheden het toelaten) uitgenodigd als gast bij een van de Plantenbak afleveringen

 • € 10 of meer
  Passiebloem

  Bij 10 euro kunnen wij helaas geen tegenprestatie bieden. Maar dat wil niet zeggen dat wij niet heel blij zijn dat je onze passie steunt. Namens ons team bedankt. We zien je graag een keer op ons Youtube account.

 • € 25 of meer
  Varen

  Dankjewel! Je krijgt een persoonlijk bedankje thuis gestuurd.

 • € 50 of meer
  Orchidee

  Bedankt dat je ons idee steunt. Wanneer de omstandigheden het toelaten, ben je uitgenodigd als gast voor een van de Plantenbak afleveringen.

 • € 100 of meer
  O'lijf boom

  Bedankt dat je ons idee steunt. Je krijgt een op je lijf geschreven T-shirt van de 'Plantenbak' thuisgestuurd. Ook jij bent welkom (wanneer de omstandigheden het toelaten) uitgenodigd bij een van de Plantenbak afleveringen.

 • € 250 of meer
  Bonsai

  Bon, merci dat je ons idee steunt. Jij geeft ons idee water. Naast dat je welkom bent bij alle Plantenbak afleveringen (wanneer de omstandigheden het toelaten), krijg jij een op je lijf geschreven shirt van de plantenbak en zullen we jouw naam of bedrijf bij elke aftiteling noemen als supporter.

 • € 500 of meer
  Woordenbloem

  Fantastisch! Bedankt dat je ons idee laat bloeien. Onze spokenword artiest zal onze dankbaarheid in een persoonlijk gedicht tonen. Deze wordt voorgedragen in een Plantenbak aflevering en je krijgt het ook nog eens ingelijst. Naast dat je welkom bent bij alle Plantenbak afleveringen (wanneer de omstandigheden het toelaten), krijg jij een op je lijf geschreven shirt van de plantenbak en zullen we jouw naam of bedrijf bij elke aftiteling noemen als supporter.

 • € 1.000 of meer
  Duizendblad

  Jij bent er een uit duizenden. Jij geeft niet alleen ons idee water, maar laat ook ons idee tot bloei komen. Wij verzorgen (op een plek naar keuze) een huiskamerconcert. Daarnaast krijg jij 5 op je lijf geschreven shirts van de Plantenbak, een persoonlijk geschreven gedicht van de spokenword artiest en toegang tot alle opnames van de Plantenbak afleveringen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023