Hoera!! Pien en Anne - Documentaire 'Getrouwd met Jezus' is geslaagd!

Dankzij 120 donaties die samen € 4.413 opleverden voor Pien en Anne.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Documentaire 'Getrouwd met Jezus'

Voor altijd met Jezus zijn: in deze film volgen de makers het leven van kloosterzuster Theresa Anne (35)

Pien en Anne
Pien en Anne
Documentairemakers

Twee vierdejaars studenten van de School voor Journalistiek in Utrecht. De korte docu 'Getrouwd met Jezus' komt van onze hand. Stay tuned!

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Thuisbios met kloosterbier en popcorn

  Onwijs bedankt! Met jouw bijdrage heb je een link naar de film bemachtigd (full HD, bioscoopversie). En, om dat nog leuker te maken, doe je ook mee aan onze winactie. Je maakt kans op een kloosterbierpakket, inclusief zoete of zoute popcorn. Daarnaast ontvang je onze nieuwsbrief.

 • € 10 of meer
  Je blijft op de hoogte

  Wat leuk dat je ons steunt! Dankjewel. We sturen je onze nieuwsbrief toe, zodat je een kijkje in de keuken krijgt van het maakproces van 'Getrouwd met Jezus'.

 • € 25 of meer
  Get ready for behind the scenes (+bloopers!)

  Dank voor je steun! Mede dankzij jou kunnen we onze documentaire écht realiseren. En dat verdient iets exclusiefs, beelden die niemand te zien krijgt... Behalve jij! Je krijgt een link van onze behind the scenes video, waarin deleted scenes, bloopers en korte vlogs uit de draaiweek te zien zijn.

 • € 75 of meer
  Heb je nog ruimte op de muur?

  Dankjewel voor je bijdrage! We zijn je dankbaar. Daarom krijg je een fysieke filmposter, die je - op gepaste afstand - van ons aan de voordeur overhandigd krijgt.

 • € 100 of meer
  Maak kans op twee tickets voor privé première

  Wauw! Onze dank is groot! Met jouw donatie maak je kans op een ticket, voor twee personen, voor de privé première van 'Getrouwd met Jezus'. En dat uiteraard met een hapje en een drankje erbij. :-)

 • € 200 of meer
  Bedrijfsnaam/logo in de aftiteling

  Onze dank is enorm groot! We zetten je bedrijf, organisatie of vereniging graag in het zonnetje. Om die reden krijgt je (bedrijfs)naam en/of (bedrijfs)logo een plek in de aftiteling van de documentaire, als officiële zakelijke donateur.

 • € 200 of meer
  Naamsvermelding in de aftiteling en link naar de film

  Ontzettend bedankt voor je bijdrage aan de film! Je krijgt een link naar de documentaire (full HD, bioscoopversie) en je naam krijgt een eervol plekje in de aftiteling van de film. En... je ontvangt óók nog eens twee tickets voor de privé première van 'Getrouwd met Jezus'.

 • € 500 of meer
  Bedrijfs/naamvermelding in de afiteling

  Onbeschrijfelijk. Mede dankzij jou kan 'Getrouwd met Jezus' op het witte doek verschijnen. Dankjewel! Je (bedrijfs)naam (en/of bedrijfslogo) verschijnt in de aftiteling van de documentaire.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023