Hoera!! SI Club Dunya - KUNST DOOR DE BUS – wenskaarten is geslaagd!

Dankzij 88 donaties die samen € 2.961 opleverden voor SI Club Dunya.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

KUNST DOOR DE BUS – wenskaarten

Méér kleurrijke momenten in sombere tijden! Steun ons bij het uitbrengen van kaarten bomvol positiviteit.

SI Club Dunya
SI Club Dunya
Netwerk van vakvrouwen

Als vrouwen die in Enschede werken en/of wonen zetten wij ons in om de status van vrouwen en kinderen te bevorderen.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer
  Nooit meer te laat! 1 kaartenset plus 1 verjaardagskalender

  Je ontvangt een verjaardagskalender (formaat: DIN A5, staand), vormgegeven door Judith Hofmann, waarin de illustraties van haar kaartontwerp terug komen. Hiermee blijf je altijd op de hoogte, wie je een kaartje kunt sturen. Inclusief een set met alle 5 de wenskaarten en 5 stickers.

 • € 10 of meer
  Jippie! Een handgeschreven kaart in jouw brievenbus!

  We schrijven een persoonlijk kaartje op een van de kaarten die we mede door jouw steun kunnen laten drukken. Een kaartje met een vrolijke boodschap, die je thuis als mini-kunstwerk kunt ophangen. Als je iemand anders met een handgeschreven kaartje door ons wilt verrassen, laat dan als opmerking het postadres van diegene voor ons achter.

 • € 17 of meer
  Voor de poster liefhebber!

  Je ontvangt een gelimiteerde poster print, format DIN A3 (297 x 420 mm), vormgegeven op basis van haar kaartontwerp en gesigneerd door Judith Hofmann (Oplage: 25). Inclusief verpakking en verzendkosten.

 • € 20 of meer
  1 Set met alle wenskaarten

  Een set van 5 wenskaarten met bijpassende enveloppen, inclusief verpakking en verzendkosten. Als we 100% binnenhalen, komt er een 6e kaart bij!

 • € 25 of meer
  1 Set met alle wenskaarten + mooie stickers

  Een set van 5 wenskaarten met bijpassende enveloppen én stickers om de brief of het cadeau helemaal af te maken, inclusief verpakking en verzendkosten. Als we 100% binnenhalen, komt er een 6e kaart bij!

 • € 35 of meer
  Voor de fanatieke kaartenschrijver! 2 Sets met alle wenskaarten

  Twee sets van 5 wenskaarten met bijpassende enveloppen, inclusief verpakking en verzendkosten. Een set voor jezelf en eentje om cadeau te geven! Als we 100% binnenhalen, komt er per set een 6e kaart bij!

 • € 40 of meer
  2 Sets met alle wenskaarten + mooie stickers

  Twee sets van 5 wenskaarten met bijpassende enveloppen én stickers om de brief of het cadeau helemaal af te maken, inclusief verpakking en verzendkosten. Een set voor jezelf en eentje om cadeau te geven! Als we 100% binnenhalen, komt er per set een 6e kaart bij!

 • € 160 of meer
  Golden Edition – exclusief met jouw boodschap aan de binnenkant

  Kies een van de prachtige ontwerpen voor je eigen mailing. Met jouw unieke boodschap – als kerstkaart, nieuwjaarswens of voor een ander gelegenheid dat om een mooie kaart vraagt. Je ontvangt 50 wenskaarten inclusief bijpassende enveloppen en met aan de binnenkant een door jou aangeleverde tekst gedrukt. Deze kaarten worden speciaal voor jou geprint!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023