Golden Smile Filmfestival

een project van Peter Bosman — Bergen, Noord-Holland, Nederland
Golden Smile Filmfestival

Maak het leukste Internationale filmfestival in Nederland mogelijk.

Peter Bosman
Peter Bosman
Uitgever, filmer

Uitgeverij van boeken video en overige media

1 project gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 50 of meer
  Nobelprijs voor de humor

  Humor draagt bij aan de wereldvrede, Jij dus dus ook als je doneert. Daarvoor ontvang je van ons de virtuele Nobelprijs voor de humor. Deze lijst publiceren we tijdens het festival. Bovendien krijgt je online toegang tot het festival.

 • € 10 of meer
  Het penninkje van de weduwe (Marcus 12,41-44)

  Kleine bijdragen zijn zo mooi. U geeft echt om humor, film en het festival. We waarderen uw gift enorm! U bent een mini mecenas door uw gift maakt u een mooi festival mogelijk.

 • € 25 of meer
  Lid in de orde van het Festival

  Je treedt toe tot een select gezelschap. Via de nieuwsbrief ontvang je alle ontwikkelingen. Je maakt deel uit van een netwerk van leuke mensen met hart voor humor. En je naam komt prominent op de trailer (voorfilm) van het festival die elke voorstelling vertoond wordt. De trailer delen we ook op Youtube en Facebook. Als je die met als je vrienden deelt, en als die ook doneren zijn we klaar.!

 • € 75 of meer
  Online toegang tot alle films

  Je naam komt op de eindaftiteling van het festival te staan. En je krijgt vrij toegang tot het virtuele deel, Je kunt alle films bekijken! Inclusief onze geweldige en gave premierefilm.

 • € 100 of meer
  Officieel grondlegger van...

  Naast een Karma boost en onze dank wordt je naam als sponsor van het festival genoemd op onze officiële uitingen, En je krijgt toegang tot het online festival. Als je over vijf jaar op de het lustrumfeest van het Golden Smile komt mag je je ook grondlegger en helper van het eerste uur noemen. Nu al staat er een doos prachtige wijn te rijpen die we dan (in 2026) plechtig openen en onder luid klaroengeschal inschenken. Waarna het toegesnelde publiek ademloos kijkt hoe je voorzichtig proeft, even bedenkelijk kijkt en daarna lacht. Het publiek juicht opgelucht. Je naam wordt genoemd als mede-grondlegger van het festival. Je vrienden kijken tegen je op. Want je hebt toegang tot het online festival en je Karma krijgt een enorme boost. Mensen met humor leven langer en mensen die humor steunen ook!

 • € 250 of meer
  VIP sponsor

  U waardeert het leven u deelt dat met uw familie, vrienden of zakenrelaties. Het leven is als zo kort, maak er wat bijzonders van. En met een gulle gift maakt u dat mogelijk. U krijgt 2 VIP plaatsen tijdens het prijzengala. Pas op het aantal plaatsen is beperkt.

 • € 750 of meer
  Laat de wereld weten dat u van humor houdt!

  Deuren gaan open, u bent sonsor van een positief en mooi evenement. Dat straalt uit naar u en uw organisatie. Een continue stroom van goed nieuws komt op u af, U en uw bedrijf worden geassocieerd met wereldvrede, humor, verbroedering en internationale verwantschap. Bovendien behoort u tot de eersten. En wij zijn loyaal. Ook als het festival duizenden en duizenden mensen trekt hoort u tot de speciale groep van early adaptors die het leukste festival van de wereld mogelijk maakten. Uw naam wordt verbonden aan een award, (die u zelf, in overleg met ons, kunt bepalen.) Vergroot uw wereldwijde exposure

 • € 1.500 of meer
  Humor is serious business

  U bent officieel sponsor van het evenement u kunt dit in al uw publicaties vermelden. U krijgt ruimte in de catalogus en een vermelding op de aftiteling en onze websites. Vanaf 1500 euro gaan we met u in overleg over de mogelijkheden. Veel kan, laat uw creativiteit maar stromen. U wordt partner van het festival. En daarmee voegt u zich bij een exclusief gezelschap.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023