HAPPIFY YOUR LIFE by MY HAPPY SOUL

een project van Irmgard Daanen — Amsterdam, Nederland
HAPPIFY YOUR LIFE by MY HAPPY SOUL

Mijn missie is anderen met de passie in mijn heart & soul te inspireren dmv art, teksten en quotes...

Irmgard Daanen
Irmgard Daanen
Schrijfster / Artist

Als gepassioneerde ziel met een universeel energetisch zilveren koord laat ik me in mijn werk, van woorden tot kunst, leiden door Spirit...

1 project gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 50 of meer
  HAPPIFY YOUR LIFE - Inspiratie kaartjes

  Wow! Jij wil vast je leven "happificeren" door een trotse bezitter te worden van die -o zo kekke- HAPPIFY YOUR LIFE cards. Mooie inspiratiekaartjes in een handig doosje. En je krijgt 48 kaartjes in totaal. Geweldig toch!

 • € 25 of meer
  EEN GULLE GLIMLACH

  Super dat je wellicht een glimlach van wilt. Geven doet leven, ik geef zoveel weg (voor niksie)dus ik smile er wat op los. Een afstand HAPPY smile is yours als je hiervoor wilt gaan…

 • € 75 of meer
  COLOR YOUR LIFE – Spiritueel kleurboek

  Geef je leven (meer) kleur. Het begint met tijd te maken voor zelf. Ja… dat kan jij zeker. Jij als gulle gever krijgt een waar spiritueel HAPPY SOUL Color book met 24 prachtige zelf getekende SOUL art mandala’s. Dáár wordt je toch blij van!

 • € 100 of meer
  HAPPIFY YOUR LIFE - cards & COLOR YOUR LIFE – kleurboek

  Nou jij overweegt the full package. Supermooi! Ik weet zeker dat jouw ziel hier erg blij van wordt. Zeker in deze ‘keer weer terug naar binnen’ tijd. Geluk is niet te koop maar is een innerlijke beleving en wellicht kunnen deze tools een bijdrage leveren aan jouw zijnsgevoel.

 • € 500 of meer
  EEN HAPPY SOUL READING! Via Skype, messenger of live!

  Voor wat hoort wat! Het klinkt afgezaagd maar het werkt wel zo. De universele wet van aantrekking. Jij geeft, of overweegt wat te geven en als je geeft (uiteraard!) geef ik je wat terug. Leuk, hè. Oftewel jij helpt mijn ziel op weg en ik de jouwe. Tot snel dus! See you.

 • € 1.000 of meer
  VIP MEETING MET MIJN HAPPY SOUL van 1 uur!

  You have have won the jackpot! Echt waar. Je bent het waard zeker. Maar mijn project ook. Daarom doe ik mijn uiterste best een van ziel tot ziel coachingsgesprek te geven zodat jij tools krijgt (en ik dus ook om mee te werken met mijn kleurboekje en kaartjes). I am so happy!

 • € 4.999 of meer
  THE WALK OF FAME

  Nou nou, jij gaat er écht voor. Nu maak je mijn ziel zo mega heppie de peppie dat ik dans van vreugde, zing van geluk en spring van deze extravagante bijdrage! Jij verdient een ster in mijn walk of (ziels-) fame. Jij zal voor altijd stralen aan mijn geluks firmament omdat jij mijn droom (mede) waarmaakt. Deze grandioze daad is mij een gezellige middag (max 4 uur) waard met een kop koffie met wat lekkers, een lekkere lunch en een verdiepend gesprek waarbij ik al datgene mag zeggen wat het universum wil wat ik tegen je mag zeggen en wat jij wilt ontvangen. Mijn eeuwige dankbaarheid is groot...

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023