Fotoboek Het Kantelpunt 2020

een project van Inge van van Mill — Den Haag, Nederland
Fotoboek Het Kantelpunt 2020

Vereeuwigd in beeld een herinnering aan deze bizarre periode die geschiedenis schrijft.

Inge van van Mill
Inge van van Mill
Fotograaf / kunstenaar

Inge van Mill (1976) is achttien jaar professioneel fotojournalist, daarnaast is zij kunstenaar en beginnend maker van documentaire films.

1 project gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 85 of meer
  Flatbook Het Kantelpunt 2020!

  Selecteer deze keuze en je komt in het bezit van dit unieke fotoboek waarvan er maar 220 exemplaren verkocht en in omloop zullen zijn. Voel je rijk met dit bijzondere eenmalig uitgegeven Flatbook. YES! Inclusief verzendkosten in NL, buitenland extra kosten.

 • € 15 of meer
  Mijn dank is groot!

  Dit project wil ik heel graag steunen en hiervoor hoef ik geen tegenprestatie te ontvangen. Een klein dankbaar gebaar: een virtuele knuffel!

 • € 150 of meer
  Uitnodiging boekpresentatie + Flatbook

  Je bent een van de eregasten tijdens de boekpresentatie, het wordt een klein en uitbundig feest! Ter plekke signeer en nummer ik het fotoboek en als je wilt met een persoonlijke tekst. Boekpresentatie vindt plaats in Den Haag op 20 december 2020. Welkom, tof dat jij erbij bent.

 • € 300 of meer
  Flatbook Special Edition

  Het Flatbook zal beschermd zijn in een speciaal ontworpen stevige unieke cassette waarvan er maar 15 worden gemaakt. Inclusief verzendkosten in NL, buitenland extra kosten.

 • € 450 of meer
  Art print in baklijst + Flatbook

  Art print formaat 30 x 45 cm in een baklijst aan jouw muur? Kies uit een van de negen documentaire beelden van het hiernaast getoonde fotoblok. Per foto een oplage van 50 exemplaren in formaat 30 x 45 cm uit de documentaire serie Het Kantelpunt 2020. De ingelijste foto wordt samen met het Flatbook bezorgt in NL, buitenland extra kosten.

 • € 500 of meer
  Flatbook als kunstwerk aan de muur!

  Gelimiteerde oplage: Flatbook in een uniek ontwerp aan de muur, iedere dag een keuze uit 68 pagina’s waar je die dag naar wilt kijken en van kan genieten. Het kunstwerk wordt bezorgt in NL, buitenland extra kosten.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020