Hoera!! Mariel Groenen - Mijn schaduw in het licht is geslaagd!

Dankzij 63 donaties die samen € 4.141 opleverden voor Mariel Groenen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Mijn schaduw in het licht

Foto-expositie over de schaduw van incest over mijn leven en hoe ik daaruit stap, in het licht..

Mariel Groenen
Mariel Groenen
Coach, schrijver, trainer

Mijn missie is incest en seksueel misbruik bespreekbaar maken

1 project gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Boek "Mijn schaduw in het licht" + foto

  Voor jouw donatie ontvang je een gesigneerd exemplaar van het boek 'Mijn schaduw in het licht' en een afdruk van een foto uit de expositie. Je mag deze persoonlijk ontvangen tijdens de expositie of per post.

 • € 10 of meer
  Vrije donatie

  Hartelijk dank voor je bijdrage. Je maakt deze bijzondere exposite én een fotoboek mogelijk. Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan de expositie.

 • € 25 of meer
  Boek 'Mijn schaduw in het licht'

  Voor jouw donatie ontvang je een gesigneerd exemplaar van het boek 'Mijn schaduw in het licht'. Je mag deze persoonlijk ontvangen tijdens de expositie of per post.

 • € 75 of meer
  Twee gesigneerde boeken + foto

  Voor jouw donatie ontvang je twee gesigneerd exemplaren van het fotoboek 'Mijn schaduw in het licht' en een afdruk van een foto uit de expositie. Je mag deze persoonlijk ontvangen tijdens de expositie of per post.

 • € 100 of meer
  Persoonlijke ontmoeting + boek

  Voor jouw donatie ontvang je een gesigneerd exemplaar van het boek 'Mijn schaduw in het licht'. Daarnaast ontvang je een coachingsessie van een uur. Kijk voor mogelijkheden op mijn website: www.wavecoaching.nl Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan de expositie.

 • € 150 of meer
  VIP bij expositie en boek

  Voor jouw donatie ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor de expositie en geef ik je een rondleiding, we maken hiervoor een afspraak. Daarnaast ontvang je een gesigneerd exemplaar van het boek 'Mijn schaduw in het licht'.

 • € 200 of meer
  VIP foto-expositie + 2 boeken

  Als dank voor je bijdrage, heet ik je welkom bij de foto-expositie met een een privé rondleiding. Je introducee ontvangt ook een boek. We plannen samen een afspraak.

 • € 250 of meer
  Boek + lezing

  Voor jouw donatie kom ik op afspraak een lezing geven (1 uur) over de gevolgen van incest & seksueel misbruik en ontvang je een gesigneerd exemplaar van het boek 'Mijn schaduw in het licht'. Kijk voor meer informatie op mijn website www.wavecoaching.nl

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023