Hoera!! Paracetamol balfolk - Altijd Paracetamol in huis! Op CD. is geslaagd!

Dankzij 87 donaties die samen € 3.779 opleverden voor Paracetamol balfolk.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Altijd Paracetamol in huis! Op CD.

Bitterzoete balfolk altijd bij de hand! Paracetamol gaat de studio in voor haar eerste album.

Paracetamol balfolk
Paracetamol balfolk
Band

Paracetamol speelt balfolkmuziek met een bitterzoet randje. Meeslepende mazurka’s, golvende gavottes en drijvende bourrées.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Pre-release Party (online)

  Paracetamol tegen corona. Sta jij te trappelen om de nieuwe cd te zien? Koop een kaartje voor onze pre-release party en wees er als eerste bij! Natuurlijk ontvang je bij de pre-release het album digitaal.

 • € 10 of meer
  Paracetamol Ringtones

  De enige echte Paracetamol Ringtones als bedankje voor jouw vrije gift. We gaan in de studio een set ringtones opnemen en die krijg je digitaal toegestuurd. Stel ze in op je telefoon en gebeld worden wordt een feestje!

 • € 13 of meer
  Album Digitaal

  Zodra het album gemixt en gemasterd is, krijg je het digitaal toegezonden. Je hebt hem als allereerste binnen!

 • € 15 of meer
  Album Fysiek

  Je krijgt het vleesgeworden resultaat van 3 jaar Paracetamol. Een prachtig album met een dozijn eigen nummers en alle achtergronden ligt voor je klaar bij de releaseparty. Vanaf €18 sturen we 'm naar je toe.

 • € 25 of meer
  Paracetamol Party Pakket

  Je bent volledig toegerust voor de release party of willekeurig welk ander bal of festival. In jouw Paracetamol Party Pakket zitten onder meer een handbedrukte zakdoek voor de gevoelige nummers, Paracetamol paracetamol voor de stevige nummers en Paracetamol condooms voor de afterparty... klaar voor actie in een mooie katoenen Paracetamol tas. Vanaf €30 sturen we 'm naar je toe.

 • € 75 of meer
  VIP Release Party

  Als Very Important ParacetamolFan, krijg je 2 kaartjes voor de release party én een dansje met één van de bandleden naar keuze. Jullie staan vooraan in de rij om het gesigneerde album op te halen. Jullie worden voorzien van een hapje een drankje én zijn te herkennen aan de speciale VIP-button.

 • € 200 of meer
  Eigen Song: Eeuwige Roem

  Voor de Über-IbuproFAN schrijven we een nummer, speciaal voor jou! Samen overleggen we wat je voorkeuren zijn en op basis daarvan schrijven we een nummer. Je krijgt een opname via email en de ingelijste bladmuziek van jouw nummer via de post. We vermelden jouw naam als het nummer online gepubliceerd wordt en als we hem voor het eerst live gaan spelen, kortom: Eeuwige Roem!

 • € 600 of meer
  Privéconcert

  Speciaal voor jou en al je vrienden, spelen we in je huiskamer of een andere door jou geregelde locatie een concert. Inclusief 2 cd's en bodystampsessie!

 • € 800 of meer
  De Ultieme Paracetamol Ervaring

  Ervaar ons compleet met een dansworkshop, een optreden, stickers voor al je gasten, bodystampsessie en 4 cd's! We komen samen een locatie en datum overeen om dit feest te vieren.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023