Hoera!! Nina Pennock - Lijfwerkkaarten: alles behalve zweverig is geslaagd!

Dankzij 87 donaties die samen € 3.784 opleverden voor Nina Pennock.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Lijfwerkkaarten: alles behalve zweverig

Kaartenset met concrete, fijne lichaamsgerichte oefeningen voor meer contact met jouw lijf.

Nina Pennock
Nina Pennock

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 55 of meer
  Lijfwerkkaarten - Limited edition

  Je ontvangt een limited edition set Lijfwerkkaarten speciaal gemaakt voor deze crowdfunding!! Dit is de kaartenset plus een houten kaartenstandaard. Zo heb je de oefeningen nog meer binnen handbereik en de prikkelende quotes in het zicht.

 • € 18 of meer
  Unieke boodschap

  Je krijgt een van de Lijfwerkkaarten opgestuurd en een mega-bedankt-voor-je-bijdrage kaartje.

 • € 35 of meer
  Lijfwerkkaarten

  Je ontvangt een set Lijfwerkkaarten in een mooi bewaarzakje van ecologisch katoen.

 • € 75 of meer
  Limited edition + Eeuwige roem

  Wil je jouw naam vereeuwigd zien op de kaartenset? Dat kan door te kiezen voor deze tegenprestratie! Ook ontvang je de limited edition set Lijfwerkkaarten.

 • € 100 of meer
  Ademsessie

  Je ontvangt een ademsessie van 1,5 uur. Tijdens een ademsessie kun je een vraag onderzoeken. Dit kan van alles zijn; een baan waarvan je niet zeker weet of je hier nu op de juiste plek zit tot een emotionele blokkade die je steeds weer tegenkomt. We gebruiken de adem als leidraad voor dit onderzoek. Door meer zuurstof in het lichaam te brengen, verruim je je bewustzijn en creëer je de mogelijkheid om vastzittende emoties los te laten. Een ademsessie is een soort fysieke detox en energetische ontlading tegelijkertijd.

 • € 150 of meer
  5 fases van de maan

  Naast het lichaamsgericht werken, schilder ik graag met waterverf. Bij deze tegenprestatie ontvang je een originele serie handgeschilderde manen. Je mag ook nog eens de hoofdkleur bepalen, zodat deze serie perfect in jouw interieur past!

 • € 180 of meer
  Eeuwige strippenkaart NinaLaatDansen

  Ontvang een eeuwig geldige strippenkaart van NinaLaatDansen voor maar liefst 5 keer heerlijk -uit je hoofd in je lijf-dansen.

 • € 500 of meer
  NinaLaatDansen Workshop + Lijfwerkkaarten

  Ontvang een workshop NinaLaatDansen van 2,5 uur voor 6-8 personen plus kaartenset na afloop voor alle deelnemers! Leuk om met je collega's te doen of met je vrienden. Dit kan zelfs tijdens de 1,5 meter samenleving ;)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023