Hoera!! Huis van Herstel - Creatief Herstel bij psychische klachten is geslaagd!

Dankzij 179 donaties die samen € 7.397 opleverden voor Huis van Herstel.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Creatief Herstel bij psychische klachten

Help jij ons om bewegen en muziek toe te voegen aan ons creatieve herstelprogramma?

Huis van Herstel
Huis van Herstel
Thuiskomen bij jezelf!

Deze stichting helpt mensen met psychische klachten thuiskomen bij zichzelf op een creatieve en innovatieve manier.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Hand geschilderd porselein

  Steun jij ons met €50 dan kan je kiezen voor een mooi hand geschilderd schaaltje gemaakt door de vrouwen uit onze herstelprogramma's.

 • € 10 of meer
  Eeuwige dankbaarheid

  Dankbaarheid is een belangrijke pijler in ons programma. Als jij ons steunt voor €10,- of meer dan zijn wij en de vrouwen in onze programma's jou eeuwig dankbaar.

 • € 35 of meer
  Livestream ticket voor dansmarathon

  Op 10 oktober 2020 is het de landelijke dag van de psychische gezondheid. Wanneer je €35,- doneert kan je via de livestream meedansen met een dansles naar keuze.

 • € 100 of meer
  Creatief verrassingspakket voor thuis

  Wanneer je ons steunt met €100,- kan je kiezen voor een creatief verrassingspakket voor thuis. In dit pakket zit alles om in ieder geval met 1 nieuwe hobby direct van start te kunnen gaan.

 • € 150 of meer
  Ticket voor stilte zondag

  Wanneer je ons steunt met €150 of meer kan je kiezen voor een ticket voor een stilte zondag in ons atelier in Zeist. Elke zondag staat er 1 stilte zondag in de agenda op onze website. Je krijgt een code om zelf via de website een zondag uit te kiezen die past in jouw agenda.

 • € 250 of meer
  Creatieve Workshop

  Doneer je €250,- Dan kan jij kiezen voor een creatieve workshop bij ons in het atelier. De agenda met workshops staat op onze website en je krijgt een code om zelf een leuke workshop uit te kiezen.

 • € 500 of meer
  Online creatief Herstelprogramma

  Als je ons met €500,- steunt krijg je levenslang toegang tot ons online creatief herstelprogramma. Het hele herstelprogramma van 12 weken kan je dan zelf online volgen. Ook kan je dit pakket cadeau doen aan iemand in je omgeving die dit goed kan gebruiken. Naast het online programma krijg je ook 1 gratis online coach sessie met Ivanka of Marloes.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023