Hoera!! Stoepplantjesproject - Stoepplantjeskaart van heel Leiden is geslaagd!

Dankzij 122 donaties die samen € 7.413 opleverden voor Stoepplantjesproject.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Stoepplantjeskaart van heel Leiden

Een kaart vol herkenbare Leidse gebouwen, als hulpmiddel voor het citizen science onderzoek Stoepplantjes

Stoepplantjesproject
Stoepplantjesproject
Citizen scientists

Tekenaar Stephan Timmers en Hortus botanicus Leiden willen met een kleurige kaart van Leiden stoepplantjes onder de aandacht brengen

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 25 of meer
  Stoepplantjes kleurboek

  Net verschenen: een superleuk kleurboek voor volwassenen en (oudere) kinderen, kleur het stoepplantje dat je vindt en noteer erbij wat en waar. Onze actie gaat de laatste week in: wie NU 25 euro doneert, krijgt het Stoepplantjeskleurboek toegestuurd. Maak van 2021 jouw jaar van het Stoepplantje, vind en kleur er elke week één!

 • € 10 of meer
  Stukje stoep

  Bij een donatie van 10 euro tekent Stephan een stukje stoep op de kaart!

 • € 10 of meer
  Maak kans op een klavertje 5 of klavertje 4!

  Wildplukster Denise stelt een bijzonder klavertje 5 én een geluksbrengend klavertje 4 ter beschikking ! Denise zoekt vaak naar eetbare wilde planten en bij het plukken van wat klaver voor de salade vond ze een klavertje 4 - dacht ze. Maar haar moeder van 84 dacht dat dit een klavertje 5 moest zijn! Wikipedia bood de informatie dat zulke klavertjes echt bestaan. Te bijzonder om het zomaar in een boek te leggen: zij stelt het unieke klavertje graag ter beschikking. Door via onderstaande knop een tientje te doneren voor onze Stoepplantjesplattegrond maak je kans op dit klavertje; we verloten het aan het eind van de looptijd van onze actie onder iedereen die een tientje gedoneerd heeft. En heeft u pech dan kunt u toch geluk hebben: Denise deed er een klavertje-4 bij, en ook dat verloten we. Steun ons project en doneer!

 • € 25 of meer
  Boom of straatmeubilair

  Bij een donatie van 25 euro tekent Stephan een boom, lantaarnpaal of bankje op de kaart!

 • € 75 of meer
  Stoepplantjespakket

  Bij een donatie van 75 euro of meer krijgt u een stoepplantjespakket, met daarin de stoepplantjesposter, de stoepplantjes minigids, een ansichtkaartenmapje, een stoepplantjeskleurboek en meer!

 • € 150 of meer
  Gebouw + poster

  Bij een donatie van 150 euro tekent Stephan een gebouw op de kaart! Kijk op www.stoepplantjes.nl uit welke gebouwen u kunt kiezen. Als u 150 euro doneert, krijgt u de poster thuisgestuurd.

 • € 500 of meer
  Hele wijk + poster + stoepplantjespakket

  Bij een donatie van 500 euro tekent Stephan een hele wijk op de kaart! Kijk op www.stoepplantjes.nl uit welke wijken u kunt kiezen. Daarnaast krijgt u de poster én een stoepplantjespakket met stoepplantjeswenskaarten-, poster en meer.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023