Hoera!! Iris Schlagwein - boek Vlieg vrij is geslaagd!

Dankzij 112 donaties die samen € 5.420 opleverden voor Iris Schlagwein.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

boek Vlieg vrij

Laat jij je ware zelf zien? Een grappig en openhartig verhaal over het vinden van innerlijke vrijheid.

Iris Schlagwein
Iris Schlagwein
schrijver

Mijn nieuwe boek heet Vlieg vrij. Eerder schreef ik Thuis zonder huis (2018), Handleiding voor de huisoppas (2019) en gaf ik een TEDx-talk.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 25 of meer
  gesigneerd boek 'Vlieg vrij'

  Ontvang een gesigneerd boek, met daarin een persoonlijke bedankkaart.

 • € 12 of meer
  e-book Vlieg vrij

  Ontvang het e-book 'Vlieg vrij' in je inbox.

 • € 50 of meer
  Vlieg vrij + Thuis zonder huis + online inspiratie

  Ontvang zowel mijn eerste boek 'Thuis zonder huis' als dit nieuwe boek 'Vlieg vrij' per post. In dit pakket zit een link + wachtwoord naar een afgeschermd deel van mijn website. Krijg toegang tot de video's, muziek en meditaties, die mij geïnspireerd hebben op mijn zoektocht naar innerlijke vrijheid.

 • € 75 of meer
  Originele tekening, met als thema Vlieg vrij.

  Om mijn hoofd leeg te maken teken ik graag. Ik heb drie tekeningen gemaakt met mijn zoektocht naar innerlijke vrijheid als inspiratiebron. A4 formaat, pen en ecoline op stevig wit papier, om zelf in te lijsten. Je ontvangt de tekening per post.

 • € 100 of meer
  Workshop 'Je eigen boek schrijven en uitgeven'

  Heb je de wens om ook een boek te schrijven en jouw verhaal met de wereld te delen? In deze workshop van 2.5 uur vertel ik alle do's en don'ts van een boek schrijven en in eigen beheer uitgeven. Met praktische opdrachten om je doel te bepalen. Locatie: Heiloo (op 30 treinminuten van Amsterdam).

 • € 111 of meer
  Vlieg vrij + een uur online coaching

  Wat is vrijheid voor jou? Waarin voel je je tegengehouden, wat blokkeert je? Onderzoek samen met mij wat voor jou de volgende stap is om je vaker vrij, licht en vrolijk te voelen. Je ontvangt de gesigneerde versie van Vlieg vrij en we plannen een uur online coaching in. Ik kijk ernaar uit jouw verhaal te horen.

 • € 295 of meer
  Lunch met de schrijver / ask me anything

  Breng een middag samen met mij door en stel al je vragen over de inhoud van Vlieg vrij. Inclusief lunch in een strandtent, strandwandeling en natuurlijk het boek, dat van tevoren naar je wordt verstuurd.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023