De mobiele studio

een project van @vdh_fotografie — Voorburg, Nederland
De mobiele studio

De mobiele fotostudio maakt portretfoto's mogelijk voor iedereen.

@vdh_fotografie
@vdh_fotografie
fotograaf & visual artist

Wij dragen zorg voor #jouwbestefotototnutoe. Dit mobiele tijdperk vraagt om mobiel zijn. Snap je? www.instagram.com/vdh_fotografie

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 99 of meer
  Fotoshoot in de mobiele studio

  Wij komen met de mobiele studio naar jou toe. Jij krijgt: een portretshoot van 30 minuten; 3 bewerkte foto's in Lightroom en Photoshop; digitale levering van jouw foto's binnen 24 uur.

 • € 49 of meer
  Gebaar van waardering

  Wij vermelden jouw voor- en achternaam op de website zodra het doel voor de crowdfunding behaald is EN wij rijden bij jou langs, zodra de mobiele studio af is. Zodat jij kan zien waar jij aan bijgedragen hebt.

 • € 199 of meer
  Fotoshoot in de mobiele studio

  Wij komen met de mobiele studio naar jou toe. Jij krijgt: een portretshoot van 1 uur; 5 bewerkte foto's in Lightroom en Photoshop; 1 van jouw geselecteerde foto's afgedrukt op A3 fotopapier; de 5 door jou geselecteerde foto's digitaal geleverd binnen 24 uur.

 • € 399 of meer
  Zakelijke reportage

  Wij maken content voor jou als ondernemer. Je krijgt: een fotoreportage van ongeveer 1 uur; 31 kwalitatief goede foto's voor sociale media en/of website; de mogelijkheid om zelf de 31 foto's te selecteren; levering binnen 5 werkdagen naar selectie van de foto's; Natuurlijk komen wij met de mobiele studio naar jou toe om te laten zien wat wij met jouw donatie hebben gerealiseerd.

 • € 499 of meer
  Promotievideo van jouw bedrijf

  Wij maken een promotievideo van jouw bedrijf voor marketing- en promotiedoeleinden. Kwaliteit: Full HD Duur: 1 min Locatie: jouw bedrijf Tijd en datum: in overleg Rechten bedrijf: gebruikersrecht

 • € 599 of meer
  Eeuwige dankbaarheid

  Een sticker a 30x30 cm van jouw bedrijf op de buitenkant van de mobiele studio, zodat onze eeuwige dankbaarheid voor jouw steun zichtbaar is en blijft. Natuurlijk nemen wij bij een succesvolle crowdfunding contact met jou op om te kijken wat wij in de toekomst voor jou en/of jouw onderneming kunnen betekenen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023