REN

een project van HOUSE OF ARD — Dordrecht, Nederland
REN

Een sprinter strijd met diabetes om zijn droom te verwezenlijken.Help mee. Maak diabetes bespreekbaar!

HOUSE OF ARD
HOUSE OF ARD
Producent

HOUSE OF ARD

1 project gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 10 of meer
  Help mee aan de kort film REN

  Een sprinter strijd met diabetes om zijn droom te verwezenlijken. Help mee. Maak diabetes bespreekbaar.

 • € 20 of meer
  WIN première kaarten!

  Maak kans op twee premièrekaarten ter waarde van 200 euro! Dit wordt een fantastische avond in bijzijn van de cast en crew van REN de film! Meer kans maken? Je kunt zo vaak meedoen als je wilt!

 • € 50 of meer
  WIN de kleding uit de film!

  Maak kans op een van de outfits uit de film! Draag jij straks de kleding die Alex, Cas of Megan aan heeft in de film? Of misschien de kleding van Ceel, Herbert, of Fleur ? Doe mee en wie weet is de kleding die gedragen is tijdens de opnamen straks van jou!

 • € 100 of meer
  Jouw naam op de aftiteling!

  Hoe gaaf is dat, jouw naam op het grote doek in de bioscoop! Wil je dat weleens meemaken? Dan is dit je kans! Voor maar 100 euro word je vereeuwigd op de aftiteling van de film. Er is maar plek voor 100 namen!

 • € 200 of meer
  Twee première-kaarten!

  Je mag bij de officiële première zijn. Dit is je kans om te shinen op de rode loper tussen de hoofdrolspelers! Na afloop van de film ben je welkom op de première–afterparty, waar je tussen de andere gasten nog kan napraten of misschien wel een dansje kan doen. Strak in het pak of met een mooie jurk aan, dit wordt sowieso een onvergetelijke avond voor jou en jouw gast. Er zijn maximaal 50 setjes kaarten beschikbaar.

 • € 250 of meer
  Zilveren sponsor!

  Je mag niet alleen bij de officiële première zijn, maar vooraf ontmoet je de cast bij een besloten meet-and-greet. Zo wordt je zelf een van de sterren van de avond! Camera's in de aanslag, want dit moet vastgelegd worden! Ook zit je in het VIP gedeelte van de zaal bij de acteurs. Na afloop van de film ben je welkom op de première–afterparty, waar je tussen de andere gasten nog kan napraten of misschien wel een dansje kan doen. Als aandenken aan deze geweldige avond krijg je ook een gesigneerde poster én gesigneerd boek mee. Dit wordt een avond om nooit te vergeten! Er zijn maximaal 10 setjes kaarten beschikbaar.

 • € 500 of meer
  Gouden sponsor!

  Als Gouden sponsor krijgt u het Zilveren sponsor arrangement (zie boven), maar mag u ook de set in Dordrecht bezoeken met twee personen en meekijken bij de opnames van de film. Tijdens een lunch of diner bent u in de gelegenheid om de cast en crew te ontmoeten. U wordt ook genoemd op de aftiteling (camera gereed?).

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023