Hoera!! Tess Merlot - Tess Merlot: een Franstalig debuutalbum is geslaagd!

Dankzij 226 donaties die samen € 12.202 opleverden voor Tess Merlot.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Tess Merlot: een Franstalig debuutalbum

Tess Merlot: een persoonlijk album met Franse favorieten én eigen werk. Aidez-moi à réaliser mon rêve!

Tess Merlot
Tess Merlot
Zangeres

Tess brengt Franstalige muziek met een onweerstaanbaar joie de vivre en de ballen om de ongecastreerde versie van chansons te laten horen.

10 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  De Brassens

  Les copains d'abord! Jij krijgt toegang tot onze exclusieve Franse winterbarbecue, op het terrein waar Tess is opgegroeid, zaterdagavond 23 januari 2021. Daar spelen wij in een kas voor het allereerst (!) de liedjes van de cd, live, in akoestische formatie, voor een zeer select publiek. We houden je warm met o.a. Franse uiensoep en andere lekkere hapjes, rode wijn of thee, dekentjes en een heerlijke sfeer. Een unieke (Hazerswoude-dorpse) ervaring en op en top romantisch! Uiteraard krijg je na afloop ook een cd mee naar huis.

 • € 15 of meer
  De Gainsbourg

  "Nous nous aimions, le temps d'une chanson." Met 'de Gainsbourg' krijg je álle nummers digitaal in je mailbox. En als dank krijg je er liefde bij die nog veel langer duurt dan slechts één liedje... ;).

 • € 25 of meer
  De Françoise Hardy

  Wil jij graag een 'message personnel' ontvangen of cadeau doen aan iemand, in verband met een verjaardag, een bruiloft of een andere gelegenheid? Ik spreek met liefde een persoonlijke videoboodschap voor je in! Mogelijk vanaf oktober 2020, wordt aangeleverd in mp4.

 • € 35 of meer
  De Brel

  La vie ne fait pas de cadeau? Oh jawel hoor! Met deze donatie krijg jij de cd (met luxe tekstboekje) als aller- allereerste thuisgestuurd, gesigneerd, met een persoonlijk kaartje erbij én leuk ingepakt. Nee, 'on n'oublie rien'.

 • € 50 of meer
  De Trenet

  Je chante soir et matin, je chante sur mon chemin: je ontvangt de vinylplaat als allereerste, gesigneerd, met een persoonlijk kaartje erbij én leuk ingepakt!

 • € 55 of meer
  De France Gall

  Résiste! Maar wat als je dat niet kunt en het liefst alle Franstalige cd's wilt hebben die Tess ooit heeft uitgebracht? Dit driedelige cd-pakket bestaat uit 'Chansons pour non-francophones' (2017), 'Retour au café' (2020, duo met Tim) en de nieuwe cd. Gesigneerd, wederom en mét een persoonlijk kaartje.

 • € 70 of meer
  De Piaf

  En óf jij 'la vie en rose' gaat zien: je krijgt van ons een speciale Tess Merlot-merlotwijn, die je kunt ontkurken op onze muziek. Je mag namelijk óók kiezen tussen een cd-pakket of het vinyl. Uiteraard gesigneerd en voorzien van een persoonlijk kaartje. (Het cd-pakket bestaat uit de nieuwe cd + de duo-EP 'Retour au café' die Tim en Tess in juli uitbrachten + 'Chansons pour non-francophones' uit 2017.)

 • € 350 of meer
  De Pink Martini - speciaal voor ondernemers!

  'Je ne veux pas travailler'. Nou, dat is dan jammer! Want deze tegenprestatie is speciaal voor ondernemers en bedrijven. Voor jouw bedrijf hang ik - à la Tess- de influencer uit op de socialmediakanalen: met drie Instagram-stories, een tweet, en een Facebookbericht promoot ik wie jij bent of wat je doet onder mijn volgers. Ook stuur ik je een zelfgemaakte Spotify-playlist voor op de werkvloer met chansons die het werkethos stimuleren én krijg je de cd opgestuurd. P.S. Ik vind het belangrijk om achter jouw product of dienst te staan. Stuur me daarom eerst een berichtje alvorens je deze tegenprestatie kiest.

 • € 500 of meer
  De Aznavour

  Een huiskamerconcert van Leon en Tess! Daar spelen we nummers van de plaat, maar ook jouw favoriete chanson. Na de show krijg je uiteraard ook de cd. Alors, emmenez-moi au bout de ton huiskamer!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023