Hoera!! Front - Jasper Willems - Rotterdam Goddamn is geslaagd!

Dankzij 211 donaties die samen € 8.060 opleverden voor Front.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Jasper Willems - Rotterdam Goddamn

Een boek over de Rotterdamse muziekscene van de afgelopen tien jaar, geschreven door Jasper Willems.

Front
Front
Muziekplatform

Muziek vangen in mooie verhalen, dat is de missie van Front, een platform dat aandacht biedt aan alle stijlen en windstreken.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Boek + Postkaartenset + Sampler

  Je krijgt een postkaartenset met foto's van Rotterdamse artiesten. Om te bewaren of te versturen. Daarnaast 'Rotterdam Goddamn: an outsider's testimony' bij je thuis bezorgd, met daarin een downloadcode voor een sampler vol Rotterdamse artiesten.

 • € 18 of meer
  Boek

  'Rotterdam Goddamn: an outsider's testimony' bij je thuis bezorgd.

 • € 25 of meer
  Boek + Digitale sampler

  'Rotterdam Goddamn: an outsider's testimony' bij je thuis bezorgd, met daarin een downloadcode voor een digitale sampler vol Rotterdamse artiesten.

 • € 75 of meer
  Boek + Rotterdams album op vinyl + Postkaartenset + Sampler

  Je krijgt een Rotterdams album op vinyl thuisgestuurd. Daarnaast krijg je 'Rotterdam Goddamn: an outsider's testimony' bij je thuis bezorgd, met daarin een downloadcode voor een sampler vol Rotterdamse artiesten. Daarnaast krijg je een postkaartenset met foto's van Rotterdamse artiesten. Om te bewaren of te versturen.

 • € 100 of meer
  Boek + Gastenlijst releaseparty + Postkaartenset + Sampler

  Samen met een vriend(in) gratis naar de releaseparty van het boek. Ook krijg je 'Rotterdam Goddamn: an outsider's testimony' bij je thuis bezorgd, met daarin een downloadcode voor een sampler vol Rotterdamse artiesten. Daarnaast krijg je een postkaartenset met foto's van Rotterdamse artiesten. Om te bewaren of te versturen.

 • € 200 of meer
  Boek + Rotterdams Platenpakket + Gastenlijst releaseparty + Postkaartenset + Sampler

  Een platenpakket van het Rotterdamse Subroutine Records thuisgestuurd. Daarnaast krijg je 'Rotterdam Goddamn: an outsider's testimony' bij je thuis bezorgd, met daarin een downloadcode voor een sampler vol Rotterdamse artiesten. Ook krijg je een postkaartenset met foto's van Rotterdamse artiesten. Om te bewaren of te versturen. Ook kun je samen met een vriend(in) gratis naar de releaseparty van het boek.

 • € 300 of meer
  Boek + Bio geschreven door Jasper

  Jasper schrijft schrijft een korte biografie voor jouw band, album, EP of ander muzikaal project. Daarnaast krijg je 'Rotterdam Goddamn: an outsider's testimony' bij je thuis bezorgd.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023