Strip Holland Strip!

een project van Margreet de Heer — Amsterdam, Nederland
Strip Holland Strip!

Alle strips die Margreet de Heer maakte als Stripmaker des Vaderlands bijeengebracht in een mooi boek!

Margreet de Heer
Margreet de Heer
Stripmaker des Vaderlands

Ik maak strips! En ben sinds 2017 Stripmaker des Vaderlands, een functie waarin ik ambassadeur ben voor het Nederlandse beeldverhaal.

16 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 50 of meer
  Het boek - gesigneerd, met Bloto's

  Ik signeer het boek voor je met een leuk tekeningetje, én je krijgt de Bloto's, de speciaal voor dit project gemaakte fotoserie, waarin stripmakers tekeningen maakten op mijn (smaakvolle en grappige) naaktfoto's! (Voor verzending naar het buitenland worden extra kosten in rekening gebracht)

 • € 10 of meer
  PDF van het boek

  Je krijgt de digitale versie van het boek toegestuurd - lekker handig, zo houd je ruimte in je kast over voor meer strips!

 • € 30 of meer
  Het boek

  Je krijgt een exemplaar van het boek thuis gestuurd. (Voor verzending naar het buitenland worden extra kosten in rekening gebracht)

 • € 30 of meer
  Geen boek, wel Bloto's

  Je ontvangt al het materiaal dat rond mijn Bloto-project wordt gemaakt: mooie, grappige naaktfoto's die zijn overtekend door collega's. In elk geval tien luxe prints, en wie weet wat nog meer! (Voor verzending naar het buitenland worden extra kosten in rekening gebracht)

 • € 70 of meer
  Boek en nog een boek, en Bloto's!

  Je ontvangt het gesigneerde overzichtsboek én een stripboek naar keuze uit mijn 'In Beeld'-reeks: Filosofie, Religie, Wetenschappen, Wereldheerschappij of Liefde - gesigneerd en met Bloto-stripfotoserie! (Voor verzending naar het buitenland worden extra kosten in rekening gebracht)

 • € 120 of meer
  *Alle* boeken van Margreet

  Vijf educatieve stripboeken - over Filosofie, Religie, Wetenschap, Wereldheerschappij en Liefde - én het overzichtsboek; dat is bijna 1000 pagina's strips! (Voor verzending naar het buitenland worden extra kosten in rekening gebracht)

 • € 150 of meer
  *Alle* boeken gesigneerd en Bloto's!

  'Filosofie in Beeld', 'Religie in Beeld', 'Wetenschappen in Beeld', 'Wereldheerschappij in Beeld', 'Liefde in Beeld' én 'Strip Holland Strip' - gesigneerd en met Bloto-stripfotoserie! (Voor verzending naar het buitenland worden extra kosten in rekening gebracht)

 • € 250 of meer
  Workshop

  Een op maat gemaakte workshop striptekenen door Margreet de Heer, voor jouw bedrijf, school of feestje!

 • € 500 of meer
  Een persoonlijke tijdlijn

  Ik ben dol op het tekenen van tijdlijnen! In het boek vind je er dan ook zeker twaalf. Voor jou teken ik exclusief eentje, bijvoorbeeld een levensloop voor een verjaardag, of een relatieproces voor een huwelijk - ik verheug me er al op daar samen over te brainstormen. En je krijgt natuurlijk het boek en de Bloto-stripfotoserie!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020