Hoera!! Flying Seagulls NL - Opvrolijk Tour: een Lach voor Kids is geslaagd!

Dankzij 108 donaties die samen € 4.017 opleverden voor Flying Seagulls NL.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Opvrolijk Tour: een Lach voor Kids

Door middel van clowning, muziek en circus brengen we de lach terug bij kinderen die het moeilijk hebben.

Flying Seagulls NL
Flying Seagulls NL
Kids Charity

Wij zijn een internationaal goed doel. Door spel, muziek en clowning brengen we de lach terug bij kinderen die dat het hardst nodig hebben.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 20 of meer
  Ticket voor een show voor eigen publiek: 28 augustus 18.30-20.00

  Meemaken wat kinderen door heel Nederland hebben gezien deze zomer? Op veelvuldig verzoek doen we een show voor eigen publiek. Voor 20 euro heb je een ticket voor een volwassene. Neem je kind (en/of het kind in jezelf) mee voor anderhalf uur plezier! (toegang kinderen is gratis, donaties zijn natuurlijk welkom!). Locatie is in het midden van het land.

 • € 10 of meer
  Een levensveranderende glimlach

  Het is hard om in geld uit te drukken hoeveel een glimlach waard is. Maar dit is zeker waar voor je geld! Een glimlach op het gezicht van een kind dat in de jeugdzorg, gesloten psychiatrie of in een asylzoekerscentrum zit. Jouw donatie verandert (ook al lijkt het maar voor even) de wereld voor dit kind!

 • € 20 of meer
  Ticket voor een show voor eigen publiek: 28 augustus 16.00-17.30u

  Meemaken wat kinderen door heel Nederland hebben gezien deze zomer? Op veelvuldig verzoek doen we een show voor eigen publiek. Voor 20 euro heb je een ticket voor een volwassene. Neem je kind (en/of het kind in jezelf) mee voor anderhalf uur plezier! (toegang kinderen is gratis, donaties zijn natuurlijk welkom!). Locatie in het midden van het land.

 • € 70 of meer
  Handgeschreven kaart

  Wij schrijven voor jou een handgeschreven kaart, met een toffe foto van de afgelopen tour om als aandenken te houden!

 • € 100 of meer
  Een persoonlijke bedankvideo

  Wij nemen voor jou een persoonlijke video op waarin we uitleggen wat we tijdens deze tour hebben bereikt en wat jouw aandeel daar aan bijgedragen heeft!

 • € 1.500 of meer
  Seagull Voorstelling op Locatie

  Ons team van Seagulls komt bij u op locatie (binnen Nederland) langs voor drie kwartier aan Seagull Madness, muziek, clowning, circus en gegarandeerd een goede tijd. Nodig al de kinderen uit je buurt uit en geef ze een onvergetelijke dag! (bedenk wel dat jij een locatie moet regelen waar wij ons aan de corona maatregelen kunnen houden ten opzichte van de bezoekers)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023