Hoera!! Ralph van Slooten - Kunstlokaal Nijkerk is geslaagd!

Dankzij 97 donaties die samen € 8.185 opleverden voor Ralph van Slooten.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Kunstlokaal Nijkerk

Kunstcursussen en workshops voor alle leeftijden: tekenen, schilderen, keramiek etc. Plek voor de makers!

Ralph van Slooten
Ralph van Slooten
Kunstlokaal Nijkerk

Een eigentijdse (toffe, jonge, moderne, frisse, rauwe, stoere) plek in Nijkerk voor de kunstenaar in jou!

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Een handbedrukte canvas tas.

  Bij een donatie van 75 euro maak ik speciaal voor deze crowdfunding een beperkte oplage handbedrukte canvas tassen als tegenprestatie. Alleen af te halen in het Kunstlokaal. Het ontwerp van deze canvas tas maak ik binnenkort bekend!

 • € 25 of meer
  Eén van 5 unieke kunstwerken.

  Voor de opening van Kunstlokaal Nijkerk maak ik 5 unieke kunstwerken welke ik in zeer beperkte oplage zal laten afdrukken. Bij een donatie van 25 euro krijg jij 1 van deze unieke kunstwerkjes thuis!

 • € 50 of meer
  Een set van 3 unieke kunstwerkjes

  Voor de opening van Kunstlokaal Nijkerk maak ik 5 unieke kunstwerken welke ik in zeer beperkte oplage zal laten afdrukken. Bij een donatie van 50 euro krijg jij 1 set van 3 van deze unieke kunstwerkjes thuis!

 • € 100 of meer
  Een VIP kaartje voor een speciale opening

  Als jij 100 euro doneert krijg je een toegangskaart voor een 'VIP' opening vóór de officiële opening. Hierbij inbegrepen zijn een rondleiding en een glas bubbels. Hoe dit er precies uit zal zien is afhankelijk van het aantal donateurs en de richtlijnen van het RIVM.

 • € 250 of meer
  Een workshop naar keuze van 10 personen

  Bij een donatie van 250 euro verzorg ik een workshop uit het aanbod van Kunstlokaal naar keuze voor jou en 9 van jouw vrienden. Deze workshop is volledig inclusief materialen, en een hapje en een drankje.

 • € 1.000 of meer
  Officieel Partner

  Wanneer u of uw bedrijf 1000 euro doneert wordt u officieel partner van Kunstlokaal. Uw naam wordt herkenbaar in het Kunstlokaal uitgelicht en u mag met uw bedrijf ofwel maximaal 4 volledige cursussen weggeven ofwel u krijgt 4 groepsworkshops met een maximum van 10 personen per groep, te grbruiken binnen 1 jaar na donatie.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023