Hoera!! Veerle van Herk - Nordsjøen dike is geslaagd!

Dankzij 92 donaties die samen € 4.930 opleverden voor Veerle van Herk.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Nordsjøen dike

Een korte film over een man die een plan bedacht om een dijk te bouwen om de Noordzee.

Veerle van Herk
Veerle van Herk
Illustrator met filmplan

Werkt als illustrator en daarnaast o.a. als freelance beeldredacteur. Verbindt graag maatschappelijke urgenties met verbeelding

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 150 of meer
  Originele illustratie

  Wauw! Ik wil je graag bedanken met een originele illustratie (A4 formaat) gebaseerd op mijn korte film. Daarnaast ontvang je uiteraard een link van de film zelf.

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank!

  Dankjewel voor je bijdrage! Weer een stapje dichterbij de confetti op deze pagina en het tot leven brengen van mijn filmplan.

 • € 20 of meer
  Thuis voor de buis

  Oh yes! Dankjewel voor je bijdrage. Je ontvangt een linkje met de film en kunt geheel coronaproof thuis voor de buis.

 • € 35 of meer
  Set kaarten

  Dankjewel voor het mede mogelijk maken van mijn korte film! Naast de link, stuur ik je een set kaarten op om mijn verhaal met anderen te delen óf om zelf te bewaren op je koelkast, schoorsteenmantel, prikbord of gangkastje.

 • € 50 of meer
  Filmposter

  Mijn dank is groot! Naast dat je mijn film thuis kunt bekijken, stuur ik je de filmposter op. Zo creëer je een echte thuisbioscoop.

 • € 100 of meer
  Gesigneerde print

  Prachtig! Dankjewel voor je donatie. Voor de film maakte ik een aantal geïllustreerde schetsen voor scènes, zoals te zien op mijn pagina. Graag bied ik je een gesigneerde print (A3 formaat) naar keuze aan én ontvang je een link naar mijn film.

 • € 300 of meer
  Het Nordsjøen dike fanpakket

  Wow! Mijn dank is nog groter dan de Noordzeedijk. Je ontvangt van mij een totaalpakket bestaande uit een originele illustratie, de filmposter, een set kaarten én een link naar de film.

 • € 508.000.000.000 of meer
  De Northern European Enclosure Dam

  Dankzij jouw bijdrage kan Nederland beginnen aan het grootste bouwproject aller tijden en wordt mijn absurditeit werkelijkheid. Maar laten we beginnen bij mijn korte film, dan kijken we later of we het zo ver willen laten komen!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023