Hoera!! Rowin Prins - ROETVEEG PIET, Promotiecampagne is geslaagd!

Dankzij 36 donaties die samen € 2.532 opleverden voor Rowin Prins.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

ROETVEEG PIET, Promotiecampagne

Een fotoshoot & film-opname om het imago van Piet anno 2020 te promoten.

Rowin Prins
Rowin Prins
Acteur

Rowin Prins (1987) studeerde aan de Amsterdamse Theater Academie en aan de Frank Sanders Akademie voor Musical- & Muziektheater.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Videobellen met Sinterklaas

  Door ons project te steunen met een bedrag van €75,- of meer, krijgt u de mogelijkheid om te Videobellen met Sinterklaas! Zo kunnen de kinderen hem persoonlijk een aantal vragen stellen. Hoe leuk is dat?!

 • € 10 of meer
  Sfeervolle Sinterklaas-ansichtkaart

  Door ons project te steunen met een bedrag van €10,- of meer, ontvangt u een ansichtkaart met sfeervolle Sinterklaas-afbeelding van onze productie.

 • € 25 of meer
  Persoonlijk bericht van Sinterklaas

  Door ons project te steunen met een bedrag van €25,- of meer, ontvangt u een persoonlijke brief van Sinterklaas mét gesigneerde sfeervolle Sinterklaas-afbeelding!

 • € 50 of meer
  Mooie afdruk (A4) van sfeervolle Sinterklaas-afbeelding

  Door ons project te steunen met een bedrag van €50,- of meer, ontvangt u een mooie afdruk op A4-formaat, met een persoonlijke boodschap van Sinterklaas.

 • € 125 of meer
  Persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas

  Door de huidige reglementen rondom het Corona-virus, is het nog maar de vraag of Sinterklaas dit jaar bij u op bezoek zou kunnen komen... Door ons project te steunen met een bedrag van €125,- of meer, ontvangt u een sfeervolle persoonlijke videoboodschap van de échte Sinterklaas. Hierin zal uw opgegeven informatie zorgvuldig verwerkt worden, zodat uw kinderen, familie, vrienden en/of collega's uiterst verrast zullen zijn!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021