Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
Dream a Little Dream

Thanks! Je wordt vereeuwigd op de aftiteling!

€ 25 of meer
Dream Within a Dream

Duizendmaal dank! Naast een plek op de aftiteling krijg je via email regelmatig updates van het productieproces met o.a.filmstills en behind-the-scenes foto's.

  Tip
€ 50 of meer
Dream On

Keep on dreaming! Naast een plek op de aftiteling en updates van het productieproces met filmstills en behind-the-scenes foto's krijg je tevens een digitale kopie van de film!

€ 100 of meer
Sweet Dreams...

... are made of this! Om onze dankbaarheid te tonen krijg je naast een plek op de aftiteling, updates van het productieproces met filmstills en behind-the-scenes foto's, een digitale kopie van de film én nodigen we je uit voor de exclusieve première van de film in Amsterdam!

€ 250 of meer
Lucid Dream

Wow! Je krijgt een 'Met bijzondere dank aan' credit op de aftiteling, updates van het productieproces met filmstills en behind-the-scenes foto's, een digitale kopie van de film, een uitnodiging voor de première in Amsterdam én je mag komen kijken tijdens de montage van de film!

€ 500 of meer
Awake!

Onze dromen komen uit! Je krijgt een 'Met bijzondere dank aan' credit op de aftiteling, updates van het productieproces met filmstills en behind-the-scenes foto's, een digitale kopie van de film, een uitnodiging voor de première in Amsterdam en naast een kijkje in de montage krijg je een rondleiding op de set!

"Beste donateur, Heel erg bedankt! In deze barre tijden voor de kunsten maak jij het mogelijk dat we dit project kunnen realiseren."
- Sander van Dijk

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2020