Hoera!! Sander van Dijk - Tafel 8 is geslaagd!

Dankzij 60 donaties die samen € 4.175 opleverden voor Sander van Dijk.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Tafel 8

Bram doet in een café een groot geheim uit de doeken - hij droomt, en weet niet hoe hij wakker wordt...

Sander van Dijk
Sander van Dijk
Filmmaker

Filmregisseur met een voorliefde voor genrefilms.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Dream On

  Keep on dreaming! Naast een plek op de aftiteling en updates van het productieproces met filmstills en behind-the-scenes foto's krijg je tevens een digitale kopie van de film!

 • € 10 of meer
  Dream a Little Dream

  Thanks! Je wordt vereeuwigd op de aftiteling!

 • € 25 of meer
  Dream Within a Dream

  Duizendmaal dank! Naast een plek op de aftiteling krijg je via email regelmatig updates van het productieproces met o.a.filmstills en behind-the-scenes foto's.

 • € 100 of meer
  Sweet Dreams...

  ... are made of this! Om onze dankbaarheid te tonen krijg je naast een plek op de aftiteling, updates van het productieproces met filmstills en behind-the-scenes foto's, een digitale kopie van de film én nodigen we je uit voor de exclusieve première van de film in Amsterdam!

 • € 250 of meer
  Lucid Dream

  Wow! Je krijgt een 'Met bijzondere dank aan' credit op de aftiteling, updates van het productieproces met filmstills en behind-the-scenes foto's, een digitale kopie van de film, een uitnodiging voor de première in Amsterdam én je mag komen kijken tijdens de montage van de film!

 • € 500 of meer
  Awake!

  Onze dromen komen uit! Je krijgt een 'Met bijzondere dank aan' credit op de aftiteling, updates van het productieproces met filmstills en behind-the-scenes foto's, een digitale kopie van de film, een uitnodiging voor de première in Amsterdam en naast een kijkje in de montage krijg je een rondleiding op de set!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023