Hoera!! Cinéma Arabe - Steun Cinéma Arabe om Online te gaan! is geslaagd!

Dankzij 89 donaties die samen € 4.215 opleverden voor Cinéma Arabe.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Steun Cinéma Arabe om Online te gaan!

Steun Cinéma Arabe om Arabische films online een plek te geven!

Cinéma Arabe
Cinéma Arabe
-

-

 • Hoera!

  Deze actiecampagne is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond deze actiecampagne.

 • € 10 of meer
  Hartelijk Dank

  Dankbaarheid van Team Cinéma Arabe.

 • € 25 of meer
  Cultuur Enthousiast

  We zijn je dankbaar en je krijgt toegang tot één online film naar keuze.

 • € 50 of meer
  Cultuur Supporter

  Je word Cinéma Arabe vriend: je krijgt toegang tot twee films naar keuze voor de komende online editie en je naam zal worden vermeld op de vrienden-pagina op de website.

 • € 100 of meer
  Cultuur Fan

  Je krijgt toegang tot vier films naar keuze voor de komende online editie én je naam zal worden vermeld op de vrienden-pagina op de website.

 • € 150 of meer
  Super Cultuur Fan

  Je krijgt toegang tot drie films naar keuze voor de komende online editie én je naam zal worden vermeld op de vrienden-pagina op de website. Ook krijg je een doos exclusieve Syrische patisserie thuis gestuurd.

 • € 250 of meer
  Cultuur Liefhebber

  Nodig je vrienden uit voor een heerlijke filmavond bij jouw thuis. Met een speciaal voor jullie samengesteld programma (de festivaldirecteur adviseert jouw persoonlijk), Arabisch eten voor 4 personen, door jou zelf bereid met hulp van de door ons geleverde (halal) maaltijdbox (ingrediënten en recept) inclusief Syrische patisserie als toetje. Ook zal je naam worden vermeld op de vrienden-pagina op de website.

 • € 500 of meer
  Super Cultuur Liefhebber

  Je ontvangt een 10-rittenkaart voor het platform en een uitnodiging voor 2 personen voor de openingsavond van het volgende live festival in Amsterdam. Ook zal je naam worden vermeld op de vrienden-pagina op de website.

 • € 1.000 of meer
  Bedrijven Special; Zakelijke Cultuur Liefhebbers

  Je krijgt een reclame slide van jouw bedrijf op de website gedurende het festival.

 • € 1.000 of meer
  Super Cultuur Connaisseur

  Je ontvangt een 10-rittenkaart voor het platform, uitnodiging voor 2 personen voor de openingsavond van het volgend live festival in Amsterdam, en een filmavond met jouw vrienden bij jouw thuis. Met een speciaal voor jullie samengesteld programma (de festivaldirecteur adviseert jouw persoonlijk), Arabisch eten voor 8 personen, door jou zelf bereid met hulp van de door ons geleverde (halal) maaltijdbox (ingrediënten en recept) inclusief Syrische patisserie als toetje. Ook zal je naam worden vermeld op de vrienden-pagina op de website.

 • € 1.750 of meer
  Bedrijven Special; Zakelijke Cultuur Connaisseurs

  We organiseren speciaal voor jouw bedrijf een vertoning met aansluitend gesprek op locatie, voor maximaal 20 deelnemers. De naam van het bedrijf zal worden vermeld op de sponsorpagina.

 • € 2.500 of meer
  Bedrijven Special; Zakelijke Super Cultuur Connaisseurs

  We organiseren speciaal voor jouw bedrijf een themamiddag rondom diversiteit met filmvertoning en nagesprek op locatie met een Ambassadeur van CineMonde of een andere spreker/expert uit onze community. De naam van het bedrijf zal worden vermeld op de sponsorpagina.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil deze actiecampagne graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023