Hoera!! YoungCollectorsCircl - Saving the art world, one work at a time is geslaagd!

Dankzij 72 donaties die samen € 7.050 opleverden voor YoungCollectorsCircl.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Saving the art world, one work at a time

Support us to support the arts: met jouw steun kunnen we de kunstwereld blijven ontsluiten én ondersteunen. Draag samen met onze community van kunstliefhebbers bij aan een gezond kunstklimaat!

YoungCollectorsCircl
YoungCollectorsCircl
Platform

Young Collectors Circle is een platform voor startende kunstverzamelaars met als doelstelling het duurzaam ondersteunen van de kunstsector

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Deze actiecampagne is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond deze actiecampagne.

 •   Tip
  € 25 of meer
  Masterclass naar keuze

  Kies uit een online masterclass over onderwerpen als street art, fotografie en videokunst of leer hoe je kunst in je eigen huis kunt presenteren als een pro (duur: 45 minuten). Meer info: https://youngcollectorscircle.nl/masterclasses.

 • € 10 of meer
  Mini Masterclass Intro Into Art Collecting

  In deze online masterclass 'Intro into Art Collecting' nemen we je mee naar het hoe en waarom van kunstkopen, aan de hand van concrete voorbeelden: van Mondriaan tot de Meesterwerken van nu (duur: 30 minuten). Zie ook: https://youngcollectorscircle.nl/intro-into-art-collecting.

 • € 50 of meer
  Masterclass en goodiebag

  Naast deelname aan een online masterclass naar keuze (zie hieronder) ontvang je de Young Collectors Circle goodiebag met daarin een Young Collectors Circle meetlint, notitieblokje en waterpas ineen én Young Collectors Circle art handling handschoenen.

 • € 95 of meer
  Young Collectors Circle member

  Geniet van alle voordelen die ons lidmaatschap brengt. Young Collectors Circle brengt kunstliefhebbers met verzamelambities samen en opent deuren die anders gesloten blijven: van een exclusieve behind the scenes tour bij een veilinghuis tot een bezoek aan een bijzondere privé-collectie; van een talkshow over de waarde van kunst tot een kijkje in kunstenaarsstudio's. Events vinden zowel online als offline plaats. Lidmaatschap is inclusief goodiebag en online masterclasses. Je kunt het lidmaatschap natuurlijk ook cadeau geven! Meer info: http://youngcollectorscircle.nl/lidmaatschap.

 • € 250 of meer
  Ambassadeur (< 50 jaar)

  De Ambassadors Circle brengt sleutelfiguren uit het verzamellandschap samen om elkaar te ontmoeten én hun kennis en ervaring over te dragen aan een nieuwe generatie. Als ambassadeur krijg je naast vier exclusieve Ambassadors-bijeenkomsten onbeperkt en met priority toegang tot alle wekelijkse evenementen van Young Collectors Circle. Meer info: http://youngcollectorscircle.nl/ambassadorscircle.

 • € 500 of meer
  Ambassadeur (> 50 jaar)

  De Ambassadors Circle brengt sleutelfiguren uit het verzamellandschap samen om elkaar te ontmoeten en hun kennis en ervaring over te dragen aan een nieuwe generatie. Als ambassadeur krijg je naast vier exclusieve Ambassadors-bijeenkomsten onbeperkt en met priority toegang tot alle wekelijkse evenementen van Young Collectors Circle. Meer info: http://youngcollectorscircle.nl/ambassadorscircle.

 • € 750 of meer
  Privé-rondleiding in Museum van Loon door Philippa van Loon

  In het hart van Amsterdam aan de Keizersgracht staat het woonhuis van de Amsterdamse regentenfamilie Van Loon. Tijdens deze 75 minuten durende privé-rondleiding voor 2 personen door Philippa van Loon hoor je uit de eerste hand alles over de geschiedenis van de familie, het huis en de kunstcollectie. Philippa van Loon, dochter van de oprichter van het museum, is naast kunstenaar en verzamelaar de voorzitter van de Stichting Van Loon en initieert hedendaagse kunstprojecten in Museum van Loon.

 • € 1.000 of meer
  Privé-rondleiding in het Stedelijk door Amanda Pinatih

  Het Stedelijk presenteert in haar collectieopstelling BASE een deel van haar omvangrijke collectie hedendaagse kunst en design. In deze 75 minuten durende privé-rondleiding voor 2 personen neemt curator vormgeving van het Stedelijk Amanda Pinatih, tevens kunsthistoricus, PhD kandidaat en bestuurslid van Young Collectors Circle, je mee langs de topstukken uit de collectie: van industrieel design tot toegepaste kunst en grafische vormgeving van nu.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil deze actiecampagne graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023