Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
Eeuwige dank!

Namens creatief digitaal Nederland: super bedankt. Jouw tientje zorgt ervoor dat er in ons land een gratis, toffe, unieke creatieve site bestaat!

€ 25 of meer
Jij krijgt een bedankt animatie video + wall paper

Namens creatief digitaal Nederland: super bedankt. En om mijn dank extra te benadrukken krijg je een bedankt animatie video + 2D3D Wall paper. Gemaakt in Blender.

  Tip
€ 30 of meer
Jij krijgt 1x de nieuwe 2D3D poster (A2) thuisgestuurd!

Ontvang 1x de NIEUWE 2D3D poster op A2 formaat! Alle toffe gratis tools en software bij elkaar op één poster. Oude bekende maar ook weer vele nieuwe! Ideaal en leuk voor in jouw klas lokaal!

€ 50 of meer
Jouw naam komt op de 2D3D bedankt pagina.

Super bedankt! Jouw naam komt op de gloednieuwe 2D3D Bedankt pagina!

€ 75 of meer
Jij krijgt de 2D3D lessenserie 'korte film maken met je klas'

Ben jij docent en wil jij aan de slag met een film maken met je klas? Ontvang digitaal deze collectie van 6 lessen (PDF) die je direct kan gebruiken. Dit stukje tekst is te kort om je te overtuigen dat dit echt een heel bruikbare lessenserie is! Ik ga z.s.m. een video opnemen waarin ik het je laat zien. Geïnteresseerd? Stuur me een mailtje: [email protected] En hou de site en het 2D3D YT kanaal in de gaten.

€ 100 of meer
Jij krijgt 5x de nieuwe 2D3D poster (A2) thuisgestuurd!

Ontvang 5x NIEUWE 2D3D poster op A2 formaat! Alles toffe gratis tools en software bij elkaar op één poster. Oude bekende maar ook weer vele nieuwe! Ideaal en leuk voor al je klas lokalen!

€ 200 of meer
Jij krijgt 1x een speciaal docenten pakket 'film maken'

Met daarin: 5x de nieuwe 2D3D poster (A2) + de lessenserie 'korte film maken (digitaal) + 1x een speciale poster 'les video's maken' (A3)

€ 250 of meer
Op = Op 3D print van de Sassenpoort van Zwolle met lampje!

Ik woon er naast: de Sassenpoort van Zwolle. Als dank voor je gift krijg jij van mij een 3D print van ong. 20 cm hoog met LED lampjes erin. Uniek! Maar wees er wel snel bij want op = op!

jul 2021 verwachte levertijd.

€ 500 of meer
Jij krijgt 1 uur inspiratiesessie film maken + lessenserie 'film maken'

Ben jij docent en wil jij aan de slag met een film maken met je klas? Als dank voor je gift krijgen jij en je collega's een inspiratiesessie van 1 uur van mij over hoe je dat kan aanpakken met je klas + de bijbehorende lessenserie. We gaan het hebben over het vertellen van je verhaal, camera's en software. Wees er snel bij, want op = op!

€ 750 of meer
Jij krijgt een inspiratiesessie van 1 uur over een 2D3D onderwerp naar keuze.

Wat wil je weten? Of jullie? Waar ben jij mee bezig? Wat wil je maken? Vertel het mij en ik ga je 1 uur lang verder op weg helpen middels een online inspiratie sessie. Wees er snel bij want op = op!

€ 1.000 of meer
Jij krijgt jouw logo + link op de 2D3D Home!

Ben je een bedrijf, instelling, school, stichting? Steun 2D3D en krijg jouw logo + link op de gloednieuwe 2D3D Home pagina. Wordt gezien als een van dé sponsors die staan voor goed, gratis creatief onderwijs. Vrij, onafhankelijk en zonder de belemmering van taal of geld. Bedankt!

"Wauw! Ontzettend bedankt! Mag ik je vragen nog één dingetje te doen? Wil je mijn actie delen met anderen? En hun vertellen over mijn missie?"
- Bart Valkenier

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2020