Hoera!! Martijn vd Griendt - voordefotograaf: Martijn van de Griendt is geslaagd!

Dankzij 22 donaties die samen € 3.086 opleverden voor Martijn vd Griendt.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

voordefotograaf: Martijn van de Griendt

SELL YOUR DARLINGS/EEN VAN DE GRIENDT AAN DE MUUR

Martijn vd Griendt
Martijn vd Griendt
fotograaf

Documentair fotograaf en filmmaker

25 projecten gesteund

 • Hoera!

  Deze actiecampagne is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond deze actiecampagne.

 •   Tip
  € 200 of meer
  Ik ben zeventien én te koop

  Zestien verschillende foto’s uit mijn project IK BEN ZEVENTIEN per stuk te koop. Unieke, eenmalige exemplaren uit het fotoboek en de bijbehorende tentoonstelling van de Melkweg. De foto’s zijn 1.10 breed en 73 cm hoog, (aflopend) opgeplakt op bubond met een metalen frame aan de achterzijde om ze op te hangen. Museumkwaliteit foto’s die zo aan de muur kunnen. Op verzoek signeer ik ze uiteraard. (de foto’s zijn te zien bij de updates en 15 ervan wat kleiner op de foto hier linksonder op de pagina)

 • € 11 of meer
  Applaus van de fotograaf

  Ik ga een minuut voor je klappen en joelen in een weiland en stuur je daarvan een filmpje via whatsapp

 • € 55 of meer
  De keuze is reuze

  Een 20/30 afdruk van een foto uit mijn archief naar keuze (mits vindbaar in mijn digitale archief). Zie daarvoor mijn website: martijnvandegriendt.nl

 • € 75 of meer
  U BEVINDT ZICH HIER special edition

  Deze 20/30 highgloss afdruk van de foto U BEVINDT ZICH HIER was eerder verkrijgbaar bij mijn project voor het Rijksmuseum. De foto maakte ik op Lowlands en inspireerde mij tot de titel van het boek. Van de oorspronkelijke oplage van 42 zijn er nog 17 stuks over. (foto in de UPDATE te zien)

 • € 101 of meer
  Het leven is vurrukkulluk

  Unieke foto van Remco Campert samen met de arm van een fan: 3 resterende foto's uit een editie van 5, en 3 artist proof prints, allen op het beeldformaat van 20/30. Genummerd en gesigneerd door mij. (zie update voor de foto) (inclusief verzendkosten)

 • € 111 of meer
  Koop ze ALLEMAAL! ;)

  Foto's uit mijn project en tweede fotoboek ALLEMAAl! over de Nederlandse levensliedartiesten. Foto's van Frans Bauer, Jan Smit, Jacques Herb en nog veel meer. Mail mij voor de volledige lijst van foto's en kijk bij de updates naar een paar mogelijkheden.

 • € 149 of meer
  Sell my darlings: Exit Wounds (as if)

  Een originele polaroid uit het project en mijn installatie ‘Exit Wounds (as if), een unicum dus. Er is geen tweede van. Normale prijs voor een polaroid is tussen de 350 en 400 euro. Kijk bij de updates uit welke polaroids je kunt kiezen.

 • € 199 of meer
  Forever on your wall

  15 originele, analoog geprinte beelden uit mijn FOREVER YOUNG tentoonstelling van de Kunsthal uit 2014. Per stuk te koop, ingelijst en al. (Ze zitten in een Ribba lijst van Ikea). Formaat van de lijst: circa 40/50, foto circa 30/40. Een aantal ervan zie je hier links al staan. Bij de updates staan ze alle 15.

 • € 200 of meer
  Werk van een meester: Cor Jaring

  Een flink aantal jaar geleden was ik bij fotograaf Cor Jaring (1936-2013) in zijn atelier. Daar kocht ik een aantal werken van hem. Mooie barietafdrukken, op de achterkant gesigneerd door hem en een copyrightsticker erop. Ze komen uit mijn privéverzameling fotografie van beroemde meesters. De foto’s zijn circa 30 bij 40 cm. Het gaat om vier foto’s, los verkrijgbaar. (zie updates voor de beelden)

 • € 225 of meer
  Broodje totaal: een unieke verzameling van Herman Brood

  Ik had het genoegen Herman Brood een aantal keer te fotograferen en maakte ook hét fotoboek over hem na zijn dood. Ik bied nu eenmalig de foto’s aan die ik van hem en zijn naasten maakte. Allemaal oude, analoge afdrukken. Sommige met wat gebruikerskrasjes (niet van Herman). Met o.a. de coverfoto van het boek BROOD, drie originele door mij in de doka afgedrukte zwart-wit foto’s en meer. Voor de echte Herman Brood-fan. (totaal 20 foto’s) (zie het filmpje)

 • € 750 of meer
  GROTE EXIT WAND: mega afdruk van een foto uit Exit Wounds

  Deze hele grote afdrukken hebben een aantal jaar geleden op het internationale BredaPhoto gehangen in mijn tentoonstelling EXIT WOUNDS (AS IF). Later waren ze ook te zien in een galerie in Amsterdam en bij Galerie Pennings in Eindhoven. Het zijn grote afdrukken van 1.20 x 1.50 meter. Prijs in de galerie was 2500 euro . Ze zijn opgeplakt op bubond met een metalen frame aan de achterzijde om ze op te hangen. Museumkwaliteit foto’s die zo aan de muur kunnen. Op verzoek signeer ik ze uiteraard (zie bij de updates)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil deze actiecampagne graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023