Nederland Bedankt

een project van Nederland Bedankt — Amsterdam, Nederland
Nederland Bedankt

48 mensen zoals jij en ik. 48 inspirerende verhalen. Help jij deze bijzondere historie vast te leggen?

Nederland Bedankt
Nederland Bedankt
-

-

1 project gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 50 of meer
  4

  Boezem vriend! Het hele boek heb jij hiermee in de pocket! Jouw hulp is fantastisch, het boek komt vers van de pers zodra het af is! Hierbij ontvang je natuurlijk ook een online voorproefje van het boek met daarin twee gedichten, foto's en twee verhalen van onze helden!

 • € 15 of meer
  2

  Je bent onze vriend! Welkom! Heel graag geven wij jou als waardering een prachtig voorproefje in de vorm van een digitaal mini-boekje én krijg je een code waarmee je 20% korting krijgt op het Nederland Bedankt boek! :)

 • € 25 of meer
  3

  Jij bent een fanatische vriend! Hierbij ontvang je een online voorproefje van het boek met daarin twee gedichten, foto's en twee verhalen van onze helden! Daarnaast heb je alvast 50% korting op het Nederland Bedankt boek als bedankje omdat we hierdoor samen met jou het boek kunnen waarmaken :)

 • € 125 of meer
  5

  Hiermee wordt je onze beste vriend! Jij geeft zó'n impuls aan onze kans om het boek te drukken, dat je 3 boeken krijgt! Wie in jouw omgeving zou jij blij maken met een boek vol hartverwarmende verhalen? En natuurlijk hoor je dan ook bij onze vriendengroep op de website (als je dat wilt) èn krijg je ook het digitiale mini-boek als voorproefje cadeau. En last but not least - je krijgt een link waarmee jij de uitreiking online live kunt volgen!

 • € 250 of meer
  6

  Met deze donatie word jij onze hartsvriend. Je krijgt 6 boeken, met wie ga jij ze delen? Wie ga jij inspireren met alle prachtige verhalen? Naast alvast een fantastisch voorproefje in de vorm van een digitaal mini-boek en je naam uitgelicht op de website, nodigen we je ook van harte uit voor onze live (corona-proof) uitreiking! We kijken er naar uit om je te ontmoeten. :)

 • € 500 of meer
  7

  Hiermee wordt je onze soulmate! We zullen je verblijden met 12 boeken, die je aan je hele familie, vriendenkring, collega's of wie je ook maar wilt kunt geven. Daarnaast krijg je natuurlijk ook een voorproefje van het boek in de vorm van een digitaal miniboek! Als soulmate komt je naam niet alleen op de website, maar ook in het boek (tenzij je anoniem wilt blijven). We willen je namelijk extra bedanken voor jouw steun! Zonder jou zou het niet zijn gelukt. Als kers op de taart willen we onze soulmates natuurlijk ook uitnodigen voor het live event waar het boek gelanceerd gaat worden. En hier mag je dan ook zeker een +1 meenemen! We zien jullie daar! :)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020