Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil deze actiecampagne graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
Onsje liefde

Voor als je gewoon wilt bijdragen zonder iets terug te krijgen. Elke gulle gever krijgt een warm plekje in het hart van elke Ruigoorder.

€ 25 of meer
Festivalbandje 'Landjuweel 2020'

Het originele armbandje, als aandenken aan het festival dat nooit heeft plaatsgevonden. (De tegenprestaties worden vanaf augustus opgestuurd.)

€ 50 of meer
Sterrenstof

Is het een handje van het in Ruigoord zo royaal voorradige opgespoten zand? Of is het Sterrenstof, dat miljarden jaren geleden ontsproot aan de oerknal? Geef een buisje Ruigoord thuis een plek, als dagelijkse herinnering aan de kracht van perceptie. (De tegenprestaties worden vanaf augustus opgestuurd.)

€ 75 of meer
Boek & festivalbandje

Je verkeert thuis in Ruigoordse sferen, met het gesigneerde boek Vrijhaven Ruigoord. Een duimendik festijn van foto's en verhalen, vanaf de prilste jaren tot aan 2013, toen Ruigoord 40 jaar werd. Met festival bandje Landjuweel 2020 (De tegenprestaties worden vanaf augustus opgestuurd.)

€ 125 of meer
Ballonnenfeestkaart + Backstage

Ze zijn elk jaar vliegensvlug uitverkocht: kaarten voor het Ballonnenfeest. Deze kaart voor de eerstvolgende editie is inclusief toegang tot de illustere backstageruimte... (De tegenprestaties worden vanaf augustus opgestuurd.)

€ 150 of meer
Ingelijste foto’s van Ruigoord - toen en nu

Je kunt kiezen uit prachtige foto’s in gelimiteerde print van 10 stuks ieder, ingelijst naar keuze, zie informatie bij de foto’s op deze pagina. (Kijk je mobiel? Druk dan onder de intro op ‘lees meer’). Na je donatie neemt Ruigoord binnen een week contact op via mail, om je keuze en ontvangst werk door te nemen. (De tegenprestaties worden vanaf augustus opgestuurd.)

€ 250 of meer
Reproductie van Ruigoord kunstenaars

Je kunt kiezen uit prachtige werken, beschikbaar in gelimiteerde oplagen van 20 stuks ieder, zie informatie bij de foto’s op deze pagina. (Kijk je mobiel? Druk dan onder de intro op 'lees meer'.) Na je donatie neemt Ruigoord binnen een week contact op via mail, om je keuze en ontvangst werk door te nemen. (De tegenprestaties worden vanaf augustus opgestuurd.)

€ 475 of meer
Kosmische camping op Landjuweel 🔮

Boek alvast een kampeerplek voor het eerstvolgende Landjuweel! Jullie komen met zijn tweeën en nemen zelf een tent mee (2 tenten mag ook). Wij zorgen voor een afgezet stuk kampeerterrein dicht bij de ingang, een mooi ingerichte tipi om te relaxen, en je krijgt een tarot lezing of massage cadeau. Zet snel en makkelijk je tent op, dompel je onder in het feestgebeuren en kom tegen het ochtendgloren weer bij in je eigen oase. Inclusief 2 Landjuweel passe-partouts voor het hele weekend. [email protected] beantwoordt eventuele vragen over deze tegenprestatie.

€ 500 of meer
Orginele kunstwerken

Ruigoord kunstenaars bieden origineel werk aan, zie informatie bij de foto’s op deze pagina. (Kijk je mobiel? Druk dan onder de intro op 'lees meer'.) Na je donatie neemt Ruigoord binnen 48 uur contact op via mail, om je keuze en ontvangst werk door te nemen. (De tegenprestaties worden vanaf augustus opgestuurd.)

€ 1.000 of meer
1 week Creatieve Kruisbestuiving 💥

Deze kans krijg je maar één keer in je leven: verblijf een week in een van de ateliers van Ruigoord en ervaar dit prachtige kunstenaarsdorp van dichtbij.

€ 3.000 of meer
Ruigoordse Bruiloft

Wees er snel bij want tot 1 augustus kun je voor slechts een donatie vanaf 3.000, trouwen in 's werelds origineelste en ruigste trouwlocatie! Zeg 'ja' in de kerk van Ruigoord! Inclusief personeel, licht, geluid en een dj of performer. Meer informatie vind je bij de foto’s op deze pagina. (Kijk je mobiel? Druk dan onder de intro op 'lees meer’.)

€ 5.000 of meer
Speeldag voor bedrijven

Ontketen de kracht van spelen en vrijdenken: geef je bedrijfsfeest, diner of presentatie in de kerk van Ruigoord. Meer informatie vind je bij de foto’s op deze pagina. (Kijk je mobiel? Druk dan onder de intro op 'lees meer'.)

"Dankjewel!!! We zijn je eeeuwig dankbaar. Dankzij jou krijgt ook morgen een dosis Ruigoord. Vriend van Ruigoord worden? ➭ ruigoord.nl."
- Ruigoord Amsterdam

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

Bij een actiecampagne is restitutie niet mogelijk

buckaroo
© 2020