Hoera!! Aron Elstak - Theatergroep Mangrove wil door, help! is geslaagd!

Dankzij 99 donaties die samen € 6.408 opleverden voor Aron Elstak.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Theatergroep Mangrove wil door, help!

Met jouw donatie kan Theatergroep Mangrove de zomer overleven en blijven bestaan!

Aron Elstak
Aron Elstak

1 project gesteund

 • Hoera!

  Deze actiecampagne is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond deze actiecampagne.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Kijkje in de keuken!

  Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen! Met z'n tweeën bezoek je een besloten repetitie en geniet je van een borrel achteraf. We sturen je een bedankkaartje en vermelden je naam op de website.

 • € 10 of meer
  Dank!

  Als dank voor jouw tientje vermelden we je naam op onze website.

 • € 20 of meer
  Een lief kaartje

  We vermelden je naam op onze website en we sturen je een persoonlijk bedankkaartje.

 • € 30 of meer
  Persoonlijk filmpje

  Naamsvermelding op de website en een persoonlijk bedankfilmpje van het team.

 • € 75 of meer
  Mimen kun je leren!

  Je krijgt een speciale (online) introductieworkshop Mime van onze Mime-expert Derk Oudshoorn. Alles wat normaal niet mag op het toneel, leer je hier. Trek je witte handschoenen maar aan! En natuurlijk vermelden we je naam op onze site.

 • € 100 of meer
  Koken met Aar!

  HELD(IN!) Je krijgt een exclusieve uitnodiging voor ‘Koken met Aar’. Cabaretier Aron Elstak gaat samen met jou online een taart bakken. Hij bakt er weinig van, maar het wordt een middag om je vingers bij af te likken. + Naamsvermelding

 • € 150 of meer
  Aan de slag met Annemieke

  Je mag een uur lang individueel aan de slag met artistiek leider Annemieke Elstak. Wil je aan een monoloog werken of je voorbereiden op een auditie? Jij mag zelf materiaal kiezen! Liever niet zelf de vloer op? Dan krijg je twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze met een borrel achteraf! En natuurlijk komt je naam op onze website.

 • € 200 of meer
  Gepersonaliseerde boodschap op muziek

  Een unieke ingezongen boodschap: op jouw verzoek schrijven wij een liedje aan de hand van jouw informatie voor iemand die jij een speciale boodschap wilt brengen! Zeer geschikt voor huwelijksaanzoeken en verjaardagen. En jou sturen we ook een filmpje, om je te bedanken.

 • € 250 of meer
  Van repetitie naar voorstelling: 4 vrijkaarten.

  Je ontvangt voor jouw donatie 4 vrijkaarten op de beste plaatsen voor een Mangrove-voorstelling naar keuze! En je mag met z’n vieren een besloten repetitie bijwonen.

 • € 500 of meer
  Nachtelijk theater met bubbels

  ZEER EXCLUSIEF! Je bent als één van de weinigen samen met jouw introducé aanwezig op 31 mei om middernacht in onze repetitieruimte, als we om klokslag 00.00 de deuren van ons Spot op Zuid-theatertje openen. Samen met jullie proosten we op het feit dat we weer voor publiek mogen spelen en we brengen je een unieke, korte voorstelling! Ook krijg je 2 vrijkaarten voor een Mangrove-voorstelling naar keuze. Let op! Je kunt nog t/m 30 mei voor deze tegenprestatie kiezen!

 • € 1.000 of meer
  Exclusief privé-concert voor jouw gasten

  WAAAT?? Je krijgt een privé-concert van 30 minuten, met luisterliedjes en bekende meezingers! Dit kan bij ons in ons theatertje (max 40 gasten) of bij jou thuis of in de tuin (gasten onbeperkt). + Een ode aan jou op onze sociale media.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil deze actiecampagne graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023