Hoera!! Marijn - Redeemed Album Crowdfunder is geslaagd!

Dankzij 108 donaties die samen € 6.125 opleverden voor Marijn.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Redeemed Album Crowdfunder

Met Redeemed ga ik een nieuwe plaat opnemen, jij kan dit helpen realiseren. Help jij ook mee?

Marijn
Marijn
Singer-songwriter

Redeemed is de expositie van een eerlijk hart. Melancholische, euforische, rijke liedjes die nieuwsgierigheid bij luisteraars wekken.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 55 of meer
  CD + Crewneck (trui) + Documentaire

  Ga voorbereid de koudere helft van het jaar in met een heerlijke 'Redeemed-crewneck'. Daarnaast krijg je ook nog eens een exclusieve behind-the-scenes inkijk in hoe de plaat tot stand is gekomen. Zo komt het verhaal pas echt tot z'n recht!

 • € 18 of meer
  CD

  Jij krijgt de CD op de deurmat. Draai de plaat in de auto, voeg het toe aan je verzameling, of laat je vrienden de nieuwe muziek horen!

 • € 35 of meer
  CD + T-Shirt

  Naast dat jij de CD opgestuurd krijgt, ontvang je een nieuw 'Redeemed-shirt', het zal er gaaf uitzien en bovendien zorgen we ervoor dat het aan comfort niet zal ontbreken!

 • € 125 of meer
  Hét Redeemed FUN-pakket!

  Ongekend. Jij krijgt van ons: 2 shirts, een crewneck/trui, de CD, de docu, stickers, posters, kaartjes, vorige CD's, etc. Ook verrassen we jou, naast alle genoemde spullen, met één speciaal object! Benieuwd wat jij krijgt?. Grijp dan je kans!

 • € 250 of meer
  Huiskamerconcert (kleine, akoestische setting)

  Wow! Jij krijgt jouw eigen huiskamerconcert. Nodig je vrienden, familie of buren uit en we maken er samen een feestje van. Uiteraard houden we hierin rekening met de richtlijnen vanuit het RIVM. We hebben t.z.t. contact.

 • € 400 of meer
  Huiskamer-/tuinconcert (grote setting)

  Een exclusief Redeemed-concert in je tuin of huis, stel je eens voor. Wij komen langs, drumstel, gitaren, alles er op en eraan. Een ervaring die je niet snel zal ontschieten. Een bijzondere aangelegenheid!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023