Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil deze actiecampagne graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
Goodfellas

Onze eeuwige dank voor jouw steun

€ 25 of meer
Thelma & Louise

Voor jouw steun ontvang je van ons een vrijkaart voor een film naar keuze die je kunt inwisselen wanneer onze fysieke kassa weer open kan.

€ 50 of meer
The Shining

Voor jouw steun ontvang je van ons twee vrijkaarten voor een film naar keuze die je kunt inwisselen wanneer onze fysieke kassa weer open kan.

€ 100 of meer
The Big Lebowski

Jouw naam komt op een bedankslide die deze zomer voorafgaande aan alle films in Slieker draait. Je krijgt een vriendenpas van Slieker waarmee je een jaar lang korting krijgt op films in Slieker en tijdens het Noordelijk Film Festival. En je ontvangt de DVD ‘Een Eeuw Leeuwarden op Film’

€ 150 of meer
Citizen Kane

Jouw naam komt op een bedankslide die deze zomer voorafgaande aan alle films in Slieker draait. Daarnaast ontvang je twee keer een film+diner arrangement (keuze uit het Wapen van Leeuwarden of Het Leven) en mag je na de Coronatijd een maand gratis naar de film!

€ 250 of meer
Fanny & Alexander

Jouw naam komt op een bedankslide die deze zomer voorafgaande aan alle films in Slieker draait. Je krijgt een privévoorstelling in onze roze of groene zaal met een film naar keuze. Leuk voor een romantisch uitje met je geliefde of een leuke avond met 7 vrienden.

€ 500 of meer
The Graduate

Jouw naam komt op een bedankslide die deze zomer voorafgaande aan alle films in Slieker draait. Daarnaast krijg je een naamplaatje met opschrift naar keuze op een stoel in onze groene of roze zaal. Ook mag je na Coronatijd 3 maanden gratis naar de film in Slieker. Dan kun je de afgelopen periode aan gemiste films inhalen!

€ 750 of meer
Sunset Boulevard

Jouw naam komt op een bedankslide die deze zomer voorafgaande aan alle films in Slieker draait. Daarnaast krijg je een naamplaatje met opschrift naar keuze op een stoel in onze groene of roze zaal. En mag je een geheel verzorgde dag meelopen met de Slieker filmprogrammeur op het IFFR 2021. Incl. reiskosten, lunch, diner en (press & industry) screenings

€ 1.000 of meer
La Dolce Vita

Wauw! We gaan met je in overleg over een passende en op maat gemaakte tegenprestatie.

€ 1.000 of meer
La Grande Bellezza

Jouw naam komt op een bedankslide die deze zomer voorafgaande aan alle films in Slieker draait. Daarnaast krijg je een naamplaatje met opschrift naar keuze op een stoel in onze groene of roze zaal. En we organiseren een privé voorstelling voor jou en 40 anderen met een film naar keuze (na coronatijd). Leuk voor bedrijfsuitje of familiedag!

"Enorm bedankt voor jouw steun! Met al het geld dat wordt opgehaald kunnen we er voor zorgen dat Slieker blijft bestaan. Tot bij de film!"
- Slieker Film

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

Bij een actiecampagne is restitutie niet mogelijk

buckaroo
© 2020