Hoera!! SuppArtists - Steun christelijke artiesten is geslaagd!

Dankzij 86 donaties die samen € 7.210 opleverden voor SuppArtists.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Steun christelijke artiesten

Zet christelijke artiesten aan het werk en geniet bij elke 2000 piek van een video met nieuwe muziek.

SuppArtists
SuppArtists

1 project gesteund

 • Hoera!

  Deze actiecampagne is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond deze actiecampagne.

 •   Tip
  € 250 of meer
  Instrumentale solo-cover van een liedje naar keuze

  Een muzikant speelt een cover van een lied naar keuze, bijvoorbeeld op gitaar of piano. Jij ontvangt de video hiervan persoonlijk per mail. Geef aan of je voorkeur hebt voor een artiest, dan proberen wij dat te regelen (maar geen garanties).

 • € 40 of meer
  Willie D Wallace - nieuwe LP

  Willem Dekker - AKA Willie D Wallace - speelde bij The Bowery, is nog steeds fulltime muzikant en gaat zijn eerste solo-plaat opnemen. Wij willen ook dit soort talenten een plek geven. Dus! Support jij Willem zijn nieuwe plaat? Voor 40 euro krijg je als een van de eersten 1 liedje van zijn plaat digitaal toegestuurd, komt jouw naam komt op de hoes van zijn LP (jazeker) en krijg je een gesigneerde LP thuisgestuurd.

 • € 50 of meer
  I SuppArtists T-shirt (premium kwaliteit)

  OK, veel mensen vonden 100 euro wat veel voor een shirt, dus we hebben de prijs meteen maar gehalveerd. Geen enkel excuus dus om niet het shirt te bestellen! Onze kosten zijn € 20,55. Daarin zitten een afdracht aan Voordekunst, de inkoop en verzending. De overige € 29,45 gaat volledig naar de artiesten. Na het kiezen van deze tegenprestatie zullen we contact met je opnemen over de maat.

 • € 100 of meer
  I SuppArtists T-shirt (premium kwaliteit)

  1 x per maand worden deze shirts besteld. Onze kosten zijn € 20,55. Voordekunst ontvangt een afdracht 6,05 (5% excl 21% btw daarover) en de inkoop kost ons € 14,50 euro (incl verzending). De overige € 79,45 gaat volledig naar de artiesten. Na het kiezen van deze tegenprestatie zullen we contact met je opnemen over de maat.

 • € 150 of meer
  De Zandkunstenaar - kies een bestaand zandschilderij

  Zandkunstenaar Gert van der Vijver heeft al heel wat beelden tot leven gewekt. Menigeen werd ontroerd door de kunst van deze getalenteerde man. Door welk beeld werd jij gegrepen? Je ontvangt het portret van je keuze digitaal op het e-mailadres waarmee je doneert, in hoge resolutie.

 • € 215 of meer
  Rivelino Rigters - Persoonlijke rap of spoken word

  Rivelino Rigters - AKA Blackrockstar - biedt zich aan via SuppArtists! Een man met een bijzonder verhaal en een bijzondere missie om criminele jongeren op het rechte pad te krijgen. Wil jij graag een persoonlijke rap of spoken word voor jezelf of om iemand anders te bemoedigen? Zet dan Rivelino aan het werk.

 • € 350 of meer
  De Zandkunstenaar - Zandschilderij op maat

  Een persoonlijk zandschilderij van niemand minder dan Gert van der Vijver, dé Zandkunstenaar, hoe gaaf is dat?! In een interview met de EO zei Gert ooit: "Juist met zijn beeldverhalen brengt Jezus het koninkrijk van God dichterbij mensen". Welk verhaal mag hij namens jou vertellen? Je ontvangt het portret digitaal op het e-mailadres waarmee je doneert, in hoge resolutie. Een video kan uiteraard ook, meerprijs in overleg.

 • € 450 of meer
  Elisa Krijgsman als producer van jouw eigen song

  Heb jij ooit een multitrack opname gemaakt met eigen materiaal, maar nooit afgemaakt? Laat het professioneel produceren door Elisa Krijgsman. Elisa is - naast een waanzinnige gitarist - ook de producer van o.a. de Opwekkings cd's en gaat jouw liedje editen, mixen en masteren! SuppArtists helpt je bovendien met het online verspreiden van je liedje.

 • € 500 of meer
  Elisa Krijgsman covert jouw favoriete song

  Deze man behoeft eigenlijk geen introductie. De - waarschijnlijk - bekendste christelijke gitarist van Nederland maakt speciaal voor jou een gitaarbewerking van jouw favoriete lied. Bijvoorbeeld op akoestisch gitaar, in een lekker jazzy vibe of juist als een stevig rocknummer. Je krijgt de song als mp3 in je mailbox! Specifieke wensen in overleg. Gaat Elisa voor jou aan de slag?

 • € 550 of meer
  Huiskamer- of tuinconcert "Jazzy Conversations" door het Hanna Marieke Trio

  Laat je meenemen door eerlijke verhalen, hoogstaande improvisatie en spannend samenspel. Een intiem concert met contrabas, drums en piano in de hoofdrol. Lyrische jazz met vleugjes klassiek en gospel, geschreven door Hanna, geïnspireerd door haar geloof in God. Het concert kan bij jou thuis plaatsvinden of op een ruimere plek bij jou in de buurt.

 • € 1.000 of meer
  Live-stream met aandacht voor jouw organisatie

  Heb jij een bedrijf of christelijke organisatie? Dan mag je deze actie natuurlijk voor commercieel gewin gebruiken, maar niet gratis. Voor 1000 piek maken we samen met een christelijke artiest een half uur durende livemuziek-uitzending op Facebook of Instagram, met aandacht voor jouw organisatie. Wij koppelen je in overleg aan een artiest met wie je gaat samenwerken.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil deze actiecampagne graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023