Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 25 of meer
Digitale versie van nieuwe CD VIENNA: OUT OF THE BOX

U krijgt een digitale versie van mijn nieuwe cd-opname VIENNA: OUT OF THE BOX met werken van o.a. Mozart, Beethoven en Schubert. Deze opname is gemaakt met in de Grote Kerk. Zo kunt u thuis genieten van het geluid van de Baldwin.

verwachte levertijd 01 juli.

  Tip
€ 50 of meer
1 Kaart voor één van de 2 presentatieconcerten

Als de Baldwin is gerestaureerd, zal begin oktober een presentatieconcert volgen. U krijgt een kaartje voor dit speciale concert, waarbij we rekening houden met de anderhalvemeter-setting.

verwachte levertijd 01 oktober.

€ 120 of meer
2 uur coaching van uw ensemble

Wilt u 2 uur gecoached worden met uw ensemble ( tot 6 spelers) om met meer plezier samen te spelen en tips te krijgen om het samenspel te verbeteren? Coaching kan desgewenst plaatsvinden in de kerk om genoeg ruimte te hebben.

€ 150 of meer
Maak eigen opname op de Baldwin

Hebt u als amateur er altijd al van gedroomd om uw beste stukken een keer op een prachtige vleugel te spelen? U krijgt een uur de tijd om op de Baldwin te spelen en desgewenst maken we een opname zodat u er op een cd-tje een mooie herinnering aan houdt. NB Deze tegenprestatie is strikt voor liefhebbende amateurs bedoeld!

verwachte levertijd 01 september.

€ 200 of meer
1 Passepartout kamermuziekserie '20/'21

U krijgt één passepartout voor de kamermuziekserie MAESTROsvanDICHTBIJ die in seizoen '20/'21 in de Grote Kerk plaatsvindt. Omdat de verwachting is dat maar weinig mensen deze concerten kunnen bijwonen, heeft u hiermee een exclusief kado in handen! Meer informatie over de serie op www.basverheijden.com

€ 300 of meer
Professionele (lied)begeleiding

Altijd al Winterreise willen zingen met een professionele liedbegeleider? Of wilt u u als instrumentalist heel goed begeleid worden? Deze tegenprestatie biedt u één repetitie en mijn begeleiding als u ergens gaat optreden. Repertoire mag u bepalen.

verwachte levertijd 01 september.

"Heel hartelijk bedankt! Mede dankzij u zullen heel veel mensen ook in de toekomst van de Baldwin in de Grote Kerk kunnen genieten!!"
- Bas Verheijden

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2020