Hoera!! Bas Verheijden - RED DE CONCERTVLEUGEL IN DE GROTE KERK is geslaagd!

Dankzij 66 donaties die samen € 6.180 opleverden voor Bas Verheijden.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

RED DE CONCERTVLEUGEL IN DE GROTE KERK

Help de prachtige Baldwin vleugel te laten restaureren en muziek zo mooi mogelijk te laten klinken!

Bas Verheijden
Bas Verheijden
Pianist

Project Restauratie Concertvleugel Grote Kerk Driebergen

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  1 Kaart voor één van de 2 presentatieconcerten

  Als de Baldwin is gerestaureerd, zal begin oktober een presentatieconcert volgen. U krijgt een kaartje voor dit speciale concert, waarbij we rekening houden met de anderhalvemeter-setting.

 • € 25 of meer
  Digitale versie van nieuwe CD VIENNA: OUT OF THE BOX

  U krijgt een digitale versie van mijn nieuwe cd-opname VIENNA: OUT OF THE BOX met werken van o.a. Mozart, Beethoven en Schubert. Deze opname is gemaakt met in de Grote Kerk. Zo kunt u thuis genieten van het geluid van de Baldwin.

 • € 80 of meer
  TAART & Digitale versie nieuwe CD

  De appelcake van Carien, mijn vrouw, is bij velen geliefd. Tel daarbij op een digitale versie van de opname VIENNA; OUT OF THE BOX uit mijn eigen 'keuken' en u kunt uzelf een hele mooie middag of avond bezorgen door onder het genot van taart te luisteren naar mooie muziek die gespeeld wordt op de Baldwin...

 • € 120 of meer
  2 uur coaching van uw ensemble

  Wilt u 2 uur gecoached worden met uw ensemble ( tot 6 spelers) om met meer plezier samen te spelen en tips te krijgen om het samenspel te verbeteren? Coaching kan desgewenst plaatsvinden in de kerk om genoeg ruimte te hebben.

 • € 150 of meer
  Maak eigen opname op de Baldwin

  Hebt u als amateur er altijd al van gedroomd om uw beste stukken een keer op een prachtige vleugel te spelen? U krijgt een uur de tijd om op de Baldwin te spelen en desgewenst maken we een opname zodat u er op een cd-tje een mooie herinnering aan houdt. NB Deze tegenprestatie is strikt voor liefhebbende amateurs bedoeld!

 • € 200 of meer
  1 Passepartout kamermuziekserie '20/'21

  U krijgt één passepartout voor de kamermuziekserie MAESTROsvanDICHTBIJ die in seizoen '20/'21 in de Grote Kerk plaatsvindt. Omdat de verwachting is dat maar weinig mensen deze concerten kunnen bijwonen, heeft u hiermee een exclusief kado in handen! Meer informatie over de serie op www.basverheijden.com

 • € 300 of meer
  Professionele (lied)begeleiding

  Altijd al Winterreise willen zingen met een professionele liedbegeleider? Of wilt u u als instrumentalist heel goed begeleid worden? Deze tegenprestatie biedt u één repetitie en mijn begeleiding als u ergens gaat optreden. Repertoire mag u bepalen.

 • € 500 of meer
  Exclusief pianorecital met 25 gasten

  Ik verzorg een exclusief pianorecital van een uur voor u, waarbij u 25 gasten mag meenemen: in de Grote Kerk kunnen we die in anderhalvemeter-setting huisvesten. Programma in overleg.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023